Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
A jefuit patru bănci ca să-şi plătească nunta
Libertatea  - Miercuri, 4 Martie 2009
Planurile logodnicei au fost prea costisitoare pentru un bărbat din Austria, care a jefuit patru bănci pentru a plăti nunta luxoasă planificată de aceasta.

Austriacul care a reuşit să strângă, după cele patru furturi 350.000 de euro, a fost prins si arestat. Suma nu s-a ridicat însă la pretenţiile logodnicei sale, care îşi dorea 500 de invitaţi, o rochie de mireasă Chanel, o maşină de lux pentru ziua nunţii şi o lună de miere în Caraibe.

Ahmed Boyer, de 36 de ani, a fost prins în momentul în care un poliţist, aflat în afara programului, l-a imobilizat, în timp ce părăsea ultima bancă jefuită, din Viena.

“Nunta urma să coste foarte mulţi bani şi am realizat că nu voi fi niciodată în stare să fac rost de o asemenea sumă. Banii din primul jaf au fost cheltuiţi într-o singură zi, aşa că am fost nevoit să merg mai departe cu această metodă”, a declarat austriacul, în faţa unui tribunal.
Tags: jefuit  banca  nunta  
2017 vizite
Distribuie pe