Locale Altele
Vineri, 1 Martie 2024
Vin, 1 Mar 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Candidat la Primăria Chişinău, filmat făcând sex cu două tinere - VIDEO
Gândul  - Marti, 21 Iulie 2009
Directorul Agenţiei "Apele Moldovei" şi fost primar interimar al Chişinăului, Veaceslav Iordan, a fost implicat într-un scandal sexual, potrivit unor înregistrări video aduse la redacţia Jurnal TV, relatează publicaţia Jurnal de Chişinău.

Identitatea celor două fete implicate în caz este deocamdată necunoscută.

În 2003, Iordan este ales consilier municipal de Chişinău pe listele Partidului Comuniştilor din Republica Moldova PCRM , apoi, în aprilie 2006 este ales în funcţia de viceprimar al municipiului Chişinău.

În perioada ianuarie-iunie 2007, el a fost primar general interimar al capitalei.

Într-un top al celor mai influenţi moldoveni din anul 2006 , Veaceslav Iordan s-a situat pe locul zece. În anul 2005, pentru merite deosebite în muncă, el a fost decorat cu Ordinul Republicii.

La alegerile locale din 3 iunie 2007, Iordan a fost candidatul PCRM la funcţia de primar al capitalei, obţinând 27,62 la sută din voturi. În turul doi de scrutin din 17 iunie 2007, a obţinut 38,83 la sută din voturi şi a pierdut alegerile. La 1 august 2007, Guvernul moldovean l-a numit pe Veaceslav Iordan în funcţia de director general al Agenţiei "Apele Moldovei".

Veaceslav Iordan are 43 de ani, este căsătorit şi are doi copii.

Tags: sex  veaceslav iordan  candidat  primarie  chisinau  


12052 vizite
Distribuie pe