Locale Altele
Duminica, 16 Mai 2021
Dum, 16 Mai 2021
Chivu este tătic
Evenimentul Zilei  - Joi, 12 Februarie 2009
Adelina, soţia fotbalistului Cristian Chivu, a născut ieri o fetiţă, primul copil al căpitanului echipei naţionale a României.

Fericitul eveniment s-a petrecut la clinica „Madonnina“ din Milano, oraşul în care locuiesc cei doi. Fetiţa, care urmează să primească numele Natalia, a cântărit la naştere 3,2 kilograme şi a măsurat 49 de centimetri.

Venirea micuţei a fost şi motivul pentru care Cristian Chivu nici nu a vrut să audă de amicalul României cu naţionala Croaţiei, pierdut miercuri seară de tricolori, în Ghencea, scor 1-2.

Alături de Adelina s-au aflat în permanenţă Manuela, sora ei, şi Mariana Chivu, mama fotbalistului! Chivu a sosit la clinica unde era internată de câteva zile soţia sa cu puţin înainte ca aceasta să nască.

După ce şi-a văzut fetiţa, Chivu a plecat direct la antrenamentul echipei sale, Inter Milano, unde joacă din 2007 şi unde coechipierii şi antrenorii l-au aşteptat pe român ca să-l felicite.

Mama fotbalistului: „Sunt foarte fericită“


„Avem o fetiţă! Sunt foarte fericită“, ne-a declarat, la doar câteva minute după marele eveniment, Mariana Chivu. Venirea pe lume a fetiţei era programată pentru sfârşitul acestei luni, dar, în ultimele zile, Adelina s-a simţit tot mai rău şi, după ce a fost consultată de medici, a decis ca naşterea să aibă loc în decursul acestei săptămâni.

Adelina Chivu a apelat la cezariană pentru a aduce pe lume primul ei copil. Naşii micuţei Natalia se cunosc deja, impresarul Victor Becali şi soţia acestuia, care sunt şi cei care i-au cununat religios pe Cristi şi Adelina.

Tags: chivu  tata  adelina  fetita  
1881 vizite
Distribuie pe