Locale Altele
Duminica, 2 Octombrie 2022
Dum, 2 Oct 2022
Italienii strigă: "Gazaţi-i pe români"!!!
Libertatea  - Vineri, 20 Februarie 2009
Nimic nu-i mai convinge pe italieni că românii nu sunt toţi infractori. Mii de locuitori ai Peninsulei au reacţionat violent când au aflat de violul asupra fetei de 14 ani comis de doi români: “Castraţi- i”, “Alungaţi-i cu orice preţ”, “Vrem un Holocaust împotriva românilor”, “Gazaţi-i, făceţi-i săpun”.

Cei doi români arestaţi pentru violul comis într- un parc din Roma, Karol Racz, 36 de ani, şi Alexandru Lajos Isztoika, 20 de ani, erau cunoştinţe vechi ale poliţiştilor din capitala italiană.

Lajos fusese reţinut de 9 ori pentru diverse delicte, dar judecătorii l-au lăsat liber pentru că nu constituia, au crezut ei, un pericol.

Fetiţa de 14 ani care a fost violată de cei doi români din Făgăraş i-a identificat pe amândoi.

“Nu vreau să le mai văd chipurile niciodată. Nu înţeleg de ce justiţia i-a lăsat liberi. Mi-au distrus viaţa”, a spus ea. În timp ce Italia dezbate problema românilor, ai noştri cad victime în fiecare zi unor acte xenofobe: le sunt sparte magazinele, le sunt incendiate casele sau sunt pur şi simplu bătuţi pe oriunde sunt prinşi. Numai săptămâna aceasta, opt români au fost agresaţi din cauza originii lor.

Formaţiunea politică Forza Nova şi-a mobilizat susţinătorii din întreaga Italie pentru a ieşi mâine în stradă. Deşi primarul Romei, Gianni Alemanno, nu a aprobat marşurile acestora, extremiştii susţin că nu vor renunţa.

Tags: rumeni di merda  italia  
1869 vizite
Distribuie pe