Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Consulul român la Chişinău, filmat în timp ce face sex cu o angajată
Mediafax  - Luni, 13 Iulie 2009
Consulul României la Chişinău, Ion Nuică, şi-a prezentat demisia, luni, în aceeaşi zi în care un cotidian a publicat pe site un articol, însoţit de un film şi de câteva fotografii, susţinând că acestea îl prezintă pe diplomat în ipostaze intime cu o femeie care "pare" a fi angajată a consulatului.

"Consulul general al României la Chişinău a fost chemat în ţară săptămâna trecută şi astăzi (luni, n.r.) la prima oră şi-a prezentat demisia", a declarat pentru MEDIAFAX, Alin Şerbănescu, purtător de cuvânt MAE, întrebat în legătură cu imaginile publicate luni pe site-ul ziarului.

Purtătorul de cuvânt a spus că diplomatul român a fost chemat în ţară săptămâna trecută pentru motive care nu au legătură cu imaginile respective.

Ziarul "Curentul" relatează în ediţia electronică de luni că a primit un film, realizat cu o cameră ascunsă, în care diplomatul român este prezentat întreţinând relaţii sexuale cu "o moldoveancă, nu din Tecuci, însă, ci de la Chişinău". În articol se menţionează că femeia care apare în imagini "pare să lucreze la consulatul român de la Chişinău".

Publicaţia afirmă, de asemenea, că cei doi "discută şi despre unele treburi de serviciu, însă nu treburi cu conotaţii ce interesează siguranţa naţională, ci chestiuni ce o interesează" pe repsectiva femeie.
Tags: consul  roman  chisinau  sex  
8405 vizite
Distribuie pe