Locale Altele
Marti, 21 Mai 2024
Marti, 21 Mai 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cal sălbatic lovit în plin de o maşină în raliul Argentinei - VIDEO
Gândul  - Miercuri, 19 August 2009

Pilotul argentinian Federico Villagra "El Coyote" a fost protagonistul unui incident neobişnuit în timp ce participa la un raliu în Argentina, când automobilul Mitsubishi Evo pe care îl conducea a lovit în plin un cal, care pur şi simplu a zburat în aer, informează presa locală.

Federico Villagra "El Coyote" participa la cursa de la Rio Negru, din campionatul de raliuri al Argentinei, în momentul în care în drumul său au apărut mai mulţi cai sălbatici. Chiar dacă a reuşit să evite parţial unul dintre animale, pe un altul l-a lovit din plin, calul zburând în aer circa zece metri, conform presei.

"A fost incredibil, nu ştiu când au apărut caii în drumul meu, nu i-am văzut. L-am lovit pe unul, a zburat pur şi simplu în aer. Am avut noroc pentru că nici eu şi nici copilotul meu nu am păţit nimic", a declarat Villagra. Potrivit presei locale, calul lovit a fost eutanasiat.

Tags: cal  salbatic  accident  raliu  argentina  


2036 vizite
Distribuie pe