Locale Altele
Sambata, 20 Aprilie 2024
Sam, 20 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Un român din Spania şi-a strangulat soţia însărcinată ŞI A ARĂTAT-O PE WEBCAM tatălui din România
Gândul  - Marti, 5 Aprilie 2011

Poliţia spaniolă susţine că l-a arestat pe D.M., un bărbat român de 21 de ani, acuzat că şi-ar fi ucis prin strangulare soţia însărcinată în cinci luni, pe V.M., în vârstă de 19 ani, şi i-ar fi arătat cadavrul pe webcam tatălui său, aflat în România, scrie El Mundo.

Tatăl bărbatului a alertat autorităţile române imediat după ce a văzut imaginile, susţine un purtător de cuvânt al poliţiei spaniole.

Poliţia spaniolă a acţionat imediat şi l-a arestat pe bărbat, înainte ca acesta să-i poată face rău şi surorii de 13 ani a soţiei sale, care nu se afla acasă în acel moment. Când a ajuns acasă, fata de 13 ani l-a întrebat pe bărbat unde este sora ei, iar acesta i-a spus că "doarme".

La câteva minute au ajuns şi poliţiştii. Ei l-au arestat pe bărbat, care nu a opus rezistenţă.

Cuplul mai avea o fetiţă de 3 ani, care se afla în casă în momentul incidentului şi pe care tatăl ei o ameninţa, dar care a scăpat nevătămată şi a fost predată familiei victimei, care trăieşte tot în Spania.

Crima a avut loc, luni, în Torrejon de Ardoz, o suburbie a Madridului.

Emilio Alcazar, seful poliţiei spaniole care s-a ocupat de arestare, spune că poliţiştii au acţionat cu o viteză foarte mare, prin cooperarea cu omologii lor români.

Alcazar a declarat că ieri, la ora 15:00, s-a primit mesajul din partea poliţiştilor români, iar, după doar 45 de minute, poliţiştii spanioli descindeau în casa suspectului.

Şeful poliţiei a declarat că va fi făcută o autopsie care va arăta dacă femeia a fost strangulată cu mâinile sau cu un obiect.

Poliţia susţine că, din informaţiile lor, cuplul nu avea antecedente violente. Cât despre motivul crimei, Alcazar spune că este vorba, cel mai probabil, de o ceartă domestică. Întrebat de ce bărbatul a arătat cadavrul soţiei sale pe webcam, şeful poliţiei a spus că "e doar o speculaţie, însă ar putea fi vorba de căinţă din partea agresorului".

11662 vizite
Distribuie pe