Locale Altele
Duminica, 25 Septembrie 2022
Dum, 25 Sept 2022
Familia actriţei Jennifer Hudson a fost împuşcată
Evenimentul Zilei  - Sambata, 25 Octombrie 2008
Mama şi fratele actriţei şi cântăreţei Jennifer Hudson, laureată a premiului Oscar, au fost găsiţi împuşcaţi, ieri, în casa familiei din Chicago, conform declaraţiilor purtătorului de cuvânt a lui Hudson şi a autorităţilor americane.

Darnell Donnerson, în vârstă de 57 de ani, şi Jason Hudson, în vârstă de 29 de ani au murit în urma unui incident domestic, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei din Chicago, citat de AFP.

Vecinii familiei au auzit focuri de armă la casa familiei Hudson din South Side, vineri dimineaţă, în jurul orei 08.00, dar nimeni nu a anunţat incidentul până în jurul orei 03.00 noaptea, au declarat autorităţile.

Cele două victime au fost descoperite de sora mai mare a lui Jennifer, care se întorcea de la serviciu. Aceasta a sunat la poliţie şi a anunţat şi dispariţia fiului său, în vârstă de şapte ani.

Conform poliţiei, în cazul uciderii celor doi şi a dispariţiei copilului, există un suspect, William Balfour, considerat extrem de perioculos. Acesta este eliberat condiţionat după ce a stat în închisoare şapte ani şi jumătate pentru tentativă de omor. De asemenea, acesta a fost condamnat anterior pentru deţinerea unui autovehicul furat.

Conform publicaţiei Chicago Tribune, citată de Mediafax, Balfour a fost reţinut de poliţie ieri. Fox News susţine că Balfour nu a cooperat cu poliţişti şi nu a oferit informaţii despre locul în care se află băieţelul Juliei Hudson. Poliţia din Chicago nu a confirmat informaţiile.

Jennifer Hudson, în vârstă de 27 de ani, este deţinătoarea unui premiu Oscar, oferit în 2007, pentru rolul din musicalul "Dreamgirls".

Hudson şi-a câştigat celebritatea cu emisiunea "American Idol". Jennifer Hudson a lansat un album muzical pe 30 septembrie. În ultimele săptămâni, actriţa se află în turneu de promovare cu cel mai recent film al său, "The Secret Life of Bees".

Tags: jennifer hudson  familie  impuscare  
2200 vizite
Distribuie pe