Locale Altele
Duminica, 21 Aprilie 2024
Dum, 21 Apr 2024
LocaleSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneEvenimentPoliticEconomicSocialDivertismentPersonalităţiAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Babytrend, prezent la expoziția Kind + Jugend din Koln
Baby Trend  - Joi, 20 Septembrie 2012

Târgul Kind + Jugend, organizat anul acesta în perioada 13-16 septembrie rămâne cel mai mare eveniment din industria articolelor și accesoriilor pentru copii și bebeluși.
 

 

În cele patru zile de expoziție cei 938 de producători prezenți la Köln au fost vizitați de peste 21.000 de comercianți din 103 țări, www.babytrend.ro fiind prezent la acest eveniment pentru oportunitățile de a lansa și pe piața autohtonă noutățile, inovațiile și cele mai bune produse din domeniu.

 

„Relațiile comerciale parafate în cadrul acestor patru zile de expoziție se vor concretiza în importuri de produse aflate în trend la nivel mondial. Ceea ce dorim să aducem în fața clienților din Romania este cel mai bun raport preț calitate de pe piața internațională a produselor pentru copii și bebeluși, produse de care piața autohtonă are nevoie“ - a declarat Zoltan Amik, director import export Kidcity Distribution.
 

 

Desfășurat pe o suprafață de 100.000 de metri pătrați, cel mai important eveniment anual de profil a reunit în cadrul „Koelnmesse“ trendurile și inovațiile din toate segmentele industriei articolelor și accesoriilor pentru copii și bebeluși. Multe dintre produsele inovative, noi și aflate în trend pot fi văzute și achiziționate de către părinți în cadrul magazinului online www.babytrend.ro

„Un eveniment de o asemenea amploare reprezintă o oportunitate de a ne dezvolta și de a ne  poziționa ca firmă ajunsă la o experiență care se traduce  în servicii și produse de calitate pentru clienții din România. “ - a declarat Nagy Csongor, manager Strategie și Dezvoltare.

 

Numărul mare de expozanți și vizitatori demonstrează încă odată că  Târgul Kind + Jugend este o platformă esențială de comunicare și relații comerciale între profesioniștii din industrie.

Portofoliul de produse expuse la Kind + Jugend include mobilier pentru copii, scaune auto, produse textile, cărucioare pentru copii, produse de îngrijire pentru bebeluși, jucării sau îmbrăcăminte pentru gravide, bebeluși și copii.

 

Organizarea Kind + Jugend este unică în Europa și nu numai, toți marii jucători din industrie, dar și companii noi, prezente cu inovații, au fost puși față în față cu marii retaileri sau companii mici și mijlocii din domeniu.

 

Premiile pentru inovație, acordate în prima zi de festival, au devenit un reper în domeniu, fiind privite ca un important criteriu pentru toate expozițiile internaționale. Anul acesta, 169 de firme din 31 de țări au concurat în cadrul  Kind+ Jugend Innovation Awards 2012, cu nu mai puțin de 217 produse.

 

Babytrend, îți aduce trendul din domeniul produselor pentru copiii și bebeluși

 

Pe lângă cele peste 4.000 de produse oferite în magazinul online www.babytrend.ro , părinții sunt așteptați și în magazinul situat în Satu Mare pe strada Lucian Blaga nr. 218, multitudinea de produse fiind însoțite de o mulțime de promoții atractive.

 

Orar magazin Baby Trend:
Luni-Vineri: 09 – 18.00
Sâmbătă: 10 – 14.00

16424 vizite
Distribuie pe