Locale Altele
Marti, 5 Iulie 2022
Marti, 5 Iul 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia a învins CS Oșorhei
Veronica Hodas  - Vineri, 15 Martie 2013

Olimpia Satu Mare a jucat vineri în deplasare la Oradea etapa a doua a returului Ligii a III-a, Seria V la fotbal, în compania formației CS Oșorhei. „Galben-albaștrii” s-au impus cu scorul de 3-2 și s-au întors acasă cu toate cele trei puncte.

Derby-ul ocupantelor doi și trei a început cu o întârziere de o oră, deoarece terenul de joc a fost plin de zăpadă și s-a așteptat curățarea acestuia. Arbitrul de centru Flaviu Roșu și observatorul de joc Flavius Domide au hotărât ca partida să se dispute.

Sătmărenii au avut de jucat un meci greu, dar au deschis scorul în minutul 31 prin Gavrilescu care a trimis balonul în poarta apărată de Călin Fildan. Bihorenii au avut o ocazie mare în minutul 43, când Blănaru a scăpat singur cu portarul, dar a șutat mingea puțin pe lângă poartă. Olimpia a intrat la pauză  în avantaj, scor 1-0.

Repriza secundă le-a dat ceva bătăi de cap oaspeților care în minutul 47 ratează o mare ocazie prin Feier care a trimis mingea în bară. Gazdele restabilesc egalitatea în minutul 64. Lupașcu a primit o pasă în adâncime de la Fitero și printr-un șut de la 20 m a trimis balonul în poarta lui Șuta. Șase minute mai târziu, CS Oșorhei înscrie și cel de-al doilea gol prin Moise.

Olimpia a primit o lovitură de pedeapsă pe care Dragoș a transformat-o și a restabilit egalitatea. În ultimul minut al jocului, Homorzan a șutat de la 20 de metri direct pe poartă și a înscris golul victoriei.

Cu această victorie, sătmărenii mai pot avea speranțe în atingerea obiectivului.

Olimpia: Şuta – Moş (72 Dănilă), Mureşan, C. Iuhas, Glodean, Hanus, Micaş, Villand (87 Homorzan), Gavrilescu, Fejer (52 Dragoş), Kinczel. Rezerve: Miron – Roatiş, Szilagyi.

Olimpia Satu Mare va juca sâmbăta, 23 martie, pe teren propriu derby-ul etapei cu ocupanda primului loc în clasamentul Ligii a III-a, Seria V, FC Hunedoara.

 

1282 vizite
Distribuie pe