Locale Altele
Luni, 10 Mai 2021
Luni, 10 Mai 2021
Olimpia Satu Mare și-a luat revanșa de la Șoimii Pâncota
Veronica Hodas  - Duminica, 7 Aprilie 2013

Olimpia Satu Mare a jucat sâmbătă, pe teren propriu, meciul etapei a 18-a a Ligii a III-a, Seria V la fotbal, în compania formației Șoimii Pâncota. „Galben-albaștrii” s-au impus în fața oaspeților cu scorul de 1-0.

 


Partida a început în nota de dominare a echipei gazdă care a deschis rapid scorul. Petrică Dragoș, mijlocașul în banda stângă a primit o minge în lateral, a pătruns în centru și de la marginea suprafeței de pedeapsă a șutat puternic la colțul scurt și în minutul 7 a deschis scorul primei reprize. Feier și Villand au irosit două mari ocazii ale formației sătmărene și astfel, Olimpia a intrat la pauză în avantaj, scor 1-0.

 


În mitanul secund, Marinaș, Kinczel și Dragoș nu au reușit să înscrie în poarta apărată de fostul component al Olimpiei, Cristi Irimia. Singura mare ocazie a oaspeților a avut loc în minutul 70 al partidei, când Burian a scăpat singur cu portal și a șutat mult pe lângă poarta lui Șuta.


Formația sătmăreană s-a impus la limită în fața formației Șoimii Pâncota, singurul gol al partidei fiind înscris de Petrică Dragoș, omul decisiv pentru Olimpia a doua oară consecutiv în acest retur de campionat pe teren propriu.

 


Olimpia Satu Mare a reușit să-și ia revanșa în fața arădenilor și a obținut toate cele trei puncte puse in joc care mențin formația în lupta pentru promovare. Gruparea antrenată de cuplul Csik/Dragomir rămâne pe locul secund în clasament tot la 4 puncte distață față de liderul Hunedoara. FCM Turda nu s-a prezentat la meciul cu Hunedoara, iar aceștia din urmă au câștigat partida cu 3-0.

 


Olimpia Satu Mare : Şuta, Glodean, Mureşan, Iuhas, Hanus, Gavrilescu (min. 46, Marinaş), Villand (min. 73, Homorozan), Micaş, Dragoş (min. 80, Molnar), Feier (min. 46, Bujor), Kinczel. Antrenori: Tibi Csik şi Ion Dragomir.

 


Șoimii Pâncota: Irimia, Lung, Lengyel, Pavel, Huțanu, Copil (min. 54 Bulzan), Rus (min 46. Uibariu), Vitu, Filaret, Nistor ( min 31. Mihai), Burian (min 75 Morar). Antrenor: Cuedan Dan.1414 vizite
Distribuie pe