Locale Altele
Duminica, 3 Decembrie 2023
Dum, 3 Dec 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ioan Ardelean, noul director executiv al DJST
Veronica Hodas  - Luni, 8 Aprilie 2013

Dacă săptămâna trecută, Virgil Dragoş a fost instalant în funcţia de director executiv adjunct al Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret, luni a avut loc festivitatea de numire în funcţia publică de conducere de director executiv a lui Ioan Ardelean.


Ordinul de numire emis de Ministerul Tineretului şi Sportului şi a fost citit de prefectul judeţului Satu Mare, Eugeniu Avram. La eveniment au participat preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef, subprefectul Cristian Sasu, fostul director Daniel Mureşan şi angajaţii instituţiei.

Ioan Ardelean are 47 de ani este căsătorit şi are doi copii. Timp de 10 ani a fost profesor de educaţie fizică şi sport la Micula şi a predat la Colegiul Naţional „Ioan Slavici” o perioadă scurtă de timp. Acesta a practicat boxul la Satu Mare, iar în 1987 a fost campionat naţional la rugby cu echipa în Baia Mare. Noul directror a fost consilier local din partea PNL, timp în care a făcut parte din mai multe comisii, iar din decembrie 2012 este funcţionar public.

Prefectul judeţului, Eugeniu Avram speră ca cei doi directori să dea o nouă viaţa şi un plus de valoare sportului din judeţul nostru.

Preşedintele Consiliului Judeţean consideră că prioritatea zero a celor doi directori trebuie să fie reobţinerea Hotelului Sport care să fie redat sportului sătmărean. „După o lungă perioadă de degringoladă provocată premeditat de doi fraţi ce s-au perindat pe la conducerea instituţiei, azi revenim la normalitate. Deja fostul director Daniel Mureşan a avut rolul, şi cred că şi-a îndeplinit misiunea, de a repara ce au stricat alţii, de a asigura un interimat care să vindece din rănile provocate de alţii. Este inadmisibil ce s-a întâmplat la DJTS, care a pierdut Hotelul Sport, iar Taberele Şcolare au ajuns într-o situaţie dificilă, de cinci ani aici ne mai fiind organizată nici o tabără şcolară, fiind folosită până de curând doar pentru petreceri de familie şi pentru şedinţele de partid. Prioritatea 0 a Dvs. trebuie să fie reobţinerea Hotelului Sport, care să fie redat sportului. Consiliul Judeţean a solicitat Ministerului Sportului să-i fie transferate Taberele Şcolare şi Hotelul Sport, dar vă asigur că le vom păstra destinaţia, că în colaborare cu Dumneavoastră le vom pune la dispoziţia tinerilor şi sportivilor din judeţul Satu Mare”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean.

 

Directorul executiv adjunct, Virgil Dragoş a adăgat în încheiere faptul că îl sprijină pe Ioan Ardelean şi speră într-o colaborare cât mai bună.

 

 

1838 vizite
Distribuie pe