Locale Altele
Vineri, 1 Iulie 2022
Vin, 1 Iul 2022
CSM Satu Mare a obținut victoria în fața propriilor suporteri
Veronica Hodas  - Duminica, 21 Aprilie 2013

Baschetbalistele de la CSM Satu Mare au învins duminică, pe teren propriu, formaţia ICIM Arad în cel de-al doilea meci al semifinalelor Ligii Naţionale la baschet feminin, cu scorul de 65-57 35-28 .Elevele lui Dan Fleşeriu au început partida cu stângul, în primele minute ale meciului au fost conduse de arădence chiar şi cu 10 puncte. Sătmărencele şi-au revenit, iar cu ajutorul conducătoarei de joc Annemarie Părău care a fost într-o formă de invidiat, au reuşit să câştige primul sfert cu scorul de 21-16. Şi sfertul doi a fost adjudecat de formaţia noastră, scor 14-12 şi au intrat la pauză cu un avantaj de 7 puncte, scor 35-28.


 


În partea a doua a jocului, jucătoarele noastre s-au descurcat la fel de bine, însă sfertul trei l-au cedat oaspetelor, scor 15-14. Ultimul sfert a fost trăit la intensitate maximă atât de jucătoare, cât şi de suporterii din tribună care le-au încurajat pe fete pe tot parcursul meciului. Sfertul patru a fost câştigat tot de sătmărence cu scorul de 16-14.


 


„Parcă anul acesta jucăm mult mai bine acasă decât în deplasare, din păcate am pierdut meciul acela cu Târgoviște care ne pune un punct negru pentru meciurile de acasă, sper să avem ocazia să ne luăm revanșa. Urmează meciul de la Arad care va fi un meci foarte greu, acolo am jucat destul de slab în primul meci. Șansele sunt favorabile lor pentru că au echipa mai experimentată. Dacă reușim totuși să valorificăm atuurile noastre am putea merge și acolo la victorie”, a declarat tehnicianul CSM-ului, Dan Fleșeriu.Reamintim faptul că în primul meci din semifinale care a avut loc la Arad, CSM Satu Mare a pierdut cu scorul de 72-52. Partida decisivă se va disputa tot la Arad, în 24 aprilie.  O veste proastă pentru echipa sătmăreană este faptul că jucătoarea Shanika Freeman s-a accidentat foarte urât și șansele să evolueze în următorul meci sunt minime.Pentru CSM Satu Mare au evoluat: Annemarie Părău – 21 puncte, Shanika Freeman – 18 p, Uthaya Drye – 11 p, Khadijah Whittington – 8p, Monica Ivan 4p, Hajnalka Szlimak – 3p, Floretina Ardeleanu, Andreea Orosz.

  

 

 

 

 

1060 vizite
Distribuie pe