Locale Altele
Duminica, 2 Octombrie 2022
Dum, 2 Oct 2022
Handbal masculin: victorie chinuită la Cluj
Cristian Tudor  - Miercuri, 3 Decembrie 2008

Porniți ca mari favoriți īn deplasarea de la Cluj, elevii cuplului Palko-Istrate au trecut totusi prin mari emoţii miercuri īn fața studenților de la U.

Sătmărenii de la CSM s-au chinuit să treacă de arțăgoasa echipă a gazdelor, doar plusul de experiență asigurīndu-le la final un avantaj de trei goluri.

 

Partida a stat sub semnul echilibrului, cele două formații alternīnd momentele īn care se aflau la conducere. Ai noștri s-au distanțat la 15-12 īn minutul 20, pentru ca gazdele să revină spectaculos și cu patru minute īnaintea pauzei să conducă cu 20-17. Totuși CSM-ul īși aduce aminte că e lider detașat īn serie și reușește un final bun de repriză, cu trei goluri marcate și cu o apărare perfectă īn fața lui Teremi. La cabine s-a intrat la 20-20.

 

Imediat după pauză, Ștefan Birtalan e eliminat de pe teren , la scorul de 28-26 pentru CSM și lucrurile se complică. Studenții prind curaj și reușesc să conducă cu 31-30 cu 7 minute īnaintea finalului.

 

Ca īn prima parte a jocului, CSM-ul domină ultimele minute și īntoarce soarta unei partide pe care cu siguranță Savlovschi & co ar vrea să o uite cīt mai repede. Scor final 39-36 pentru CSM și cu acest succes sătmărenii īși consolidează poziția de lideri īn seria vest a Diviziei A.

 

Sīmbătă de la ora 11, CSM -ul va īntīlni pe teren propriu pe HCM Făgăraș, iar jucătorii sīnt deciși să-i ofere drept cadouu o victorie antrenorului Nicolae Istrate de ziua onomastică.

Marcatori: Birtalan-9, Savlovschi-7, Ferenț-2, Olah I-5, Olah B-1, Nagy-7, Szepesi-2, Varga-1.

Tags: csm  handbal  cluj  
1591 vizite
Distribuie pe