Locale Altele
Luni, 29 Noiembrie 2021
Luni, 29 Nov 2021
Handbal masculin: victorie chinuită la Cluj
Cristian Tudor  - Miercuri, 3 Decembrie 2008

Porniți ca mari favoriți în deplasarea de la Cluj, elevii cuplului Palko-Istrate au trecut totusi prin mari emoţii miercuri în fața studenților de la U.

Sătmărenii de la CSM s-au chinuit să treacă de arțăgoasa echipă a gazdelor, doar plusul de experiență asigurîndu-le la final un avantaj de trei goluri.

 

Partida a stat sub semnul echilibrului, cele două formații alternînd momentele în care se aflau la conducere. Ai noștri s-au distanțat la 15-12 în minutul 20, pentru ca gazdele să revină spectaculos și cu patru minute înaintea pauzei să conducă cu 20-17. Totuși CSM-ul își aduce aminte că e lider detașat în serie și reușește un final bun de repriză, cu trei goluri marcate și cu o apărare perfectă în fața lui Teremi. La cabine s-a intrat la 20-20.

 

Imediat după pauză, Ștefan Birtalan e eliminat de pe teren , la scorul de 28-26 pentru CSM și lucrurile se complică. Studenții prind curaj și reușesc să conducă cu 31-30 cu 7 minute înaintea finalului.

 

Ca în prima parte a jocului, CSM-ul domină ultimele minute și întoarce soarta unei partide pe care cu siguranță Savlovschi & co ar vrea să o uite cît mai repede. Scor final 39-36 pentru CSM și cu acest succes sătmărenii își consolidează poziția de lideri în seria vest a Diviziei A.

 

Sîmbătă de la ora 11, CSM -ul va întîlni pe teren propriu pe HCM Făgăraș, iar jucătorii sînt deciși să-i ofere drept cadouu o victorie antrenorului Nicolae Istrate de ziua onomastică.

Marcatori: Birtalan-9, Savlovschi-7, Ferenț-2, Olah I-5, Olah B-1, Nagy-7, Szepesi-2, Varga-1.

Tags: csm  handbal  cluj  
1463 vizite
Distribuie pe