Locale Altele
Sambata, 3 Decembrie 2022
Sam, 3 Dec 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Prima competiție Grand Prix la Tir, la poligonul din Viile Satu Mare
Veronica Hodas  - Marti, 7 Mai 2013

Poligonul de Tir din Viile Satu Mare va fi sâmbătă 11 mai și duminică 12 mai, gazda celui mai mare eveniment organizat vreodată în România, Grand Prix 2013.

România este membru fondator al Federației Internaționale de Tir cu Armă de Vânătoare din anul 1921, însă cu toate acestea până acum nu s-a organizat nici o competiție Grand Prix în țara noastră. Astfel,  Clubul „Transilvania Clay Shooting” în colaborare cu Federația Internațională de Tir cu Armă de Vânătoare FITASC organizează sâmbătă, primul Grand Prix din România.

La competiție vor participa concurenți din nouă țări, Cipru, Ungaria, Slovacia, Austria, Cehia, Belgia, Franța, Anglia și România care vor concura la categoriile de vârstă: juniori, seniori, veterani, super veterani și femei.

Suntem onorați că federația ne-a încredințat această competiție. E una dintre cele 18 competiții care se desfășoară pe cele cinci continente și sper ca cea organizată de noi să fie una cu succes”, a declarat președintele clubului „Transilvania Clay Shooting”, Flaviu Radu.

Invitați speciali sunt președintele FITASC, Jean- Francais Palincas, George Digweed campion mondial și european, campionul mondial la categoria veterani, Eric Manshoven și mulți alți campioni ai acestui sport.

Concurenții vor participa vineri, 10 mai, la antrenamentul oficial, iar sâmbătă de la ora 10.00 se va da startul competiție. Duminică vor avea loc ultimele  întreceri ale Grand Prix-ului și totodată festivitatea de premiere.

1447 vizite
Distribuie pe