Locale Altele
Duminica, 5 Februarie 2023
Dum, 5 Feb 2023
S-a dat start etapei finale a Campionatului de Tenis al MAI
Veronica Hodas  - Marti, 3 Septembrie 2013

Baza Sportivă Sănătatea este timp de patru zile gazda etapei finale a Campionatului de Tenis al Ministerului Afacerilor Interne. Festivitatea de deschidere a campionatului a avut loc marți dimineață, în prezența autorităților locale. Ultima competiție de acest gen s-a organizat la Satu Mare în anul 2007.

 


După o serie de discursuri, s-a declarat deschisă competiția la care participă 90 de polițiști, pompieri, polițiști de frontieră, jandarmi de la toate structurile M.A.I din țară, dintre aceștia, zece sunt femei.

 

Concursul se desfășoară pe categorii de vârstă, sub 35 de ani, peste 35 de ani, 40 de ani, 45 de ani. Toți cei 90 de participanți, jucători profesioniști vor „lupta” pentru a ajunge în finală.

 


Finala competiției și festivitatea de premiere va avea loc vineri, 6 septembrie.

 

Competiția este organizată de Centrul Cultural al M.A.I., s-au implicat toate structurile M.A.I. din judeţ – Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei – beneficiind şi de sprijinul Direcţiei Judeţene de Sport şi Tineret Satu Mare.

1000 vizite
Distribuie pe