Locale Altele
Marti, 5 Decembrie 2023
Marti, 5 Dec 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Baschetbalistele de la CSM Satu Mare joacă primul meci acasă
Veronica Hodas  - Vineri, 11 Octombrie 2013

Echipa de baschet CSM Satu Mare joacă sâmbătă, de la ora 18.00, primul meci din acest sezon pe teren propriu, în compania formației Olimpia Brașov.

 

În prima etapă a Ligii Naționale la baschet feminin, echipa sătmăreană, în noua sa formulă,  a învins formația Universitatea CSM Oradea cu scorul de 67 – 55.  Atât jucătoarele, cât și antrenorii își doresc să obțină victoria în fața propriilor suporteri.

 

„Va fi un meci greu, dar vom lupta, de aceea suntem aici să luptăm. Eu îmi doresc foarte mult o victorie în fața Brașovului, dar dacă vom juca așa cum am demonstrat că putem juca, eu zic că vom câștiga”, a declart antrenorul secund al formației CSM Satu Mare, Monica Ivan.

 

„Va fi un meci mai greu decât cel de la Oradea, Barșovul e o echipă bună, cu antrenor experimentat, dar jucăm la victorie”, a declarat antrenorul echipei CSM, Peter Eles.

 

Din lot va lipsi americanca, Tabitha Wampler care s-a accidentat în meciul cu Oradea, iar în acest moment este indisponibilă.

 

Iubitorii baschetului sunt așteptați la sală în număr cât mai mare pentru a le vedea pe fete jucând în noua formulă. Prețul unui bilet este 5 lei.

 

 

1081 vizite
Distribuie pe