Locale Altele
Joi, 25 Aprilie 2024
Joi, 25 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Elevi din Germania și Polonia la competiția de baschet
Veronica Hodas  - Vineri, 25 Octombrie 2013

Colegiul Național „Mihai Eminescu” Satu Mare organizează o competiție de baschet la care vor participa șase licee, atât din Satu Mare, cât și din Polonia și Germania. Viceprimarul Radu Roca, i-a întâmpinat vineri pe elevii și profesorii din orașele înfrățite, Wolfenbuttel – Germania și Rzeszow- Polonia.  

 



Viceprimarul le-a relatat elevilor o scurtă istorie despre înfrățirea orașului Satu Mare cu cele două orașe din care aceștia provin, după care le-a dorit ședere plăcută și succes la competiție.

 



Așadar, competiția se va desfățura în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv, iar startul se va da astăzi de la ora trei. Cele șase echipe participante sunt Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Gymnasium Grosse Schule Wolfenbuttel, Liceul Tehnologic „Ham Janos”, LPS Satu Mare, Colegiul Național „Kolcsey Ferenc” și V Liceum Ogolnoksztalca Cego Rzeszow.

 


Startul concursului se va da în această după amiază la ora 15.00 și se va desfășura timp de trei zile. Festivitatea de premiere va avea loc duminică la ora 14.00

 

1777 vizite
Distribuie pe