Locale Altele
Sambata, 4 Februarie 2023
Sam, 4 Feb 2023
Rezultate bune pentru careience la turneul european de tenis de masă
Direcția de Cultură Carei  - Marti, 7 Ianuarie 2014

În perioada 2 - 6 ianuarie 2014 a avut loc la Budapesta competiția de tenis de masă „Hungarian Cadet Open”, organizată de Federația Europeană de Tenis de Masă.

La competiţie au participat echipe din Austria, Germania, Anglia, Cehia, Slovacia, Slovenia, Bulgaria, Olanda, Turcia, Rusia, Belarus, Moldova, România și Ungaria.

Clubul Elevilor TAPO Carei a participat cu o echipă de fete formată din Dari Helga și Keresztesi Kitty, antrenate de Podoba Mircea.

Rezultate obținute au fost:

La echipe: în grupe, careiencele au obținut următoarele rezultate: 3-0 cu Statistika „B”, 3-0 cu Belarus „B” și 3-1 cu Niederscheim (Germania), obținând locul I în grupă, calificându-se în sferturi (între primele 8 echipe), unde au eliminat cu scorul de 3-1 pe puternica echipă de la Bayern München (Germania), iar în semifinală au fost învinse de favorita a doua a turneului, echipa națională a Sloveniei „A”, cu scorul de 3-1, obținând astfel locul al III-lea (medalie de bronz).

La individual, ambele sportive careiene s-au calificat din grupe pe tabloul principal de 32, unde au fost învinse din primul tur (Keresztesi Kitty a fost învinsă de o sportivă de la TT Baden – Würtenberg (Germania), iar Dari Helga de o jucătoare de la Bayern München). 

1366 vizite
Distribuie pe