Locale Altele
Sambata, 3 Decembrie 2022
Sam, 3 Dec 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Obiectiv mai ambiţios pentru echipa de handbal a CSM Satu Mare
Florin Mureşan  - Joi, 30 Ianuarie 2014

Marţi a avut loc şedinţa Comitetului Director de la CSM SATU MARE. A fost discutat şi aprobat bugetul clubului pe secţii şi au fost anunţate şi obiectivele pentru 2014. Bugetul aprobat al CSM Satu Mare pentru cele cinci secţii este de aproape 2,4 milioane lei.

De asemenea s-a discutat despre posibilitatea înfiinţării de grupe de copii şi juniori la secţiile de handbal şi volei, grupe coordonate de antrenori specializaţi retribuiţi de CSM  şi la care părinţii copiilor să nu plătească niciun fel de taxă.

Comitetul director a luat în discuţie modificarea obiectivului echipei de handbal, astfel dacă iniţial echipa trebuia să termine campionatul între locurile 3-6 acum s-a stabilit că bugetul actual al secţiei ar permite chiar o clasare superioară, adică un loc 2 la final de sezon.

Echipa de baschet are ca obiectiv o clasare între locurile 1-8 . Echipa de popice, o clasare între primele patru locuri şi o medalie la Under 18.

Secţia de volei are ca obiectiv clasarea pe locurile 3 - 4 în Divizia A2 şi o clasare pe podium la cadete, în vreme ce obiectivele secţiei de judo vor fi stabilite la următoarea şedinţa a Comitetului Director care va avea loc în a doua săptămână a lunii februarie.

1667 vizite
Distribuie pe