Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Luptătorii sătmăreni intră de sâmbătă în cantonament
Veronica Hodas  - Vineri, 31 Ianuarie 2014

Luptătorii de la CS Satu Mare - Cetate Ardud intră de sâmbătăt în cantonament. Sportivii sătmăreni vor face cantonamentul pe plan local, la sala de lupte de la Mădăras, respectiv la sala de sport a Liceului Ardud și vor fi cazați la hotelul Primăriei ardud.

Celor 12 luptători pregătiţi de Tudor Barbul şi Francisc Szabo li se vor alătura şi opt de la Rădăuţi, care vor veni alături de fostul campion olimpic Ştefan Rusu. Doar cadeţii şi juniorii vor fi cantonaţi şi se vor pregăti pentru competiţiile care urmează să se dispute în cel mai scurt timp. 

Din cauza lipsei banilor s-a decis ca sportivii sătmăreni să nu se deplaseze joi în Danemarca, unde au fost invitaţi la un stagiu de pregătire, aşa că timp de nouă zile se vor antrena pe plan local. 

O parte dintre sportivi vor participa la sfârșitul săptămânii viitoare la Braşov, la Memorialul Voicu. „Se anunţă un an foarte greu. Fără bani nu ştiu cum vom reuşi să ne pregătim şi să ne prezentăm la turnee şi la Campionatele Naţionale, unde avem şanse mari la medalii“, a spus Tudor Barbul.

1060 vizite
Distribuie pe