Locale Altele
Duminica, 3 Martie 2024
Dum, 3 Mar 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare joacă primul meci din retur cu UTA Arad
Veronica Hodas  - Joi, 27 Februarie 2014

Prima zi de primăvară aduce și primul meci din returul campionatului Ligii a II-a la fotbal. Așadar, Olimpia Satu Mare va disputa sâmbătă, 1 Martie, de la ora 11.00, primul meci din retur în compania formației UTA Arad.

În partida din tur, Olimpia  a învins în deplasare formația arădeană cu scorul de 2-1 și speră ca acest lucru să se întâmple și pe teren propriu. „Galben-albaștrii” ocupă locul 8 în clasamentul Ligii a II-a cu 18 puncte, pe când UTA Arad este situată pe locul 11 cu 11 puncte. 

Fotbaliștii sătmăreni au intrat de joi după masă în cantonament și sunt pregătiți să obțină cele trei puncte puse în joc. „Țintim cele trei puncte pe care sper și cred și sunt optimist că le vom obține”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Și pentru că sâmbătă va fi 1 Martie, Stadionul Olimpia va fi pregătit de sărbătoare, iar doamnele și domnișoarele sunt așteptate la stadion pentru a primi mărțișoare și bineînțeles jucătorii așteaptă și suporterii  într-un număr cât mai mare pentru a-i susține.

 

1337 vizite
Distribuie pe