Locale Altele
Luni, 10 Mai 2021
Luni, 10 Mai 2021
Olimpia Satu Mare joacă pe teren propriu cu FC Olt Slatina
Veronica Hodas  - Miercuri, 19 Martie 2014

Olimpia Satu Mare primește vineri, de la ora 16.00, vizita formației FC Olt Slatina, pentru a disputa meciul etapei a XVIII-a a Ligii a II-a la fotbal.

 După victoria obținută la Motru, Olimpia Satu Mare a urcat pe poziția de play-off, astfel, se situează în prezent pe locul 5 în clasamentul Ligii a II-a cu 25 de puncte, iar adversarii de vineri, ocupă locul 7 cu 24 de puncte.

Elevii antrenorului Tiberiu Csik țintesc cele trei puncte puse în joc după ce în partida tur scorul a fost 0-0. „Trebuie să fim echilibrați și nu prea. Este foarte important să câștigăm vineri, s-ar liniști și apele dacă victoria ar fi de partea noastră. Este un meci foarte important și tocmai de aceea am fost foarte atenți și la antrenament să iasă totul bine deoarece trebuie să învingem, iar de azi am intrat în cantonament. Fiecare echipă își dorește victoria, dar noi avem avantajul că jucăm pe teren propriu și încă odată spun, sper ca cele trei puncte puse în joc să rămână acasă.”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik. 

Oaspeții sunt conștienți de faptul că vor avea de jucat un meci dificil la Satu Mare, iar președintele de la FC Olt, Cristi Scheau a declarat pentru Liga a 2-a că meciul nu va fi deloc ușor. „E un meci greu, cu implicare la accederea în play-off. Întâlnim o echipă incomodă, care cedează greu puncte pe teren propriu, o echipă cu arbitraje favorabile. Dacă vom avea aceeaşi determinare ca în meciul cu Târgu Mureş, sunt sigur că vom obţine un rezultat pozitiv. Dacă am reuşi să legăm două rezultate pozitive, ne-ar ajuta mult, iar moralul înaintea meciului cu CS U Craiova ar fi unul ridicat”, a declarat Şcheau.

„Galben-albaștrii” invită toți iubitorii fotbalului vineri după masă la stadion pentru a fi alături de ei și pentru a-i susține și în această partidă.

671 vizite
Distribuie pe