Locale Altele
Luni, 5 Decembrie 2022
Luni, 5 Dec 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Rezultate foarte bune pentru spadasini la Olimpici Grand Prix
Veronica Hodas  - Luni, 24 Martie 2014

În acest weekend, la Budapesta a avut loc a III-a ediție a competiției Olimpici Grand Prix la spadă copii. La competiție s-au înscris concurenți din Ungaria, Slovacia, Ucraina, Polonia, Germania și România, iar de la secția de spadă a Clubului Sportiv Satu Mare au participat 13 sportivi.

Sătmărenii antrenați de Csiszar Francisc și Nagy Lehel s-au întors acasă cu rezultate foarte bune. La categoria de 12-13 ani, fete, unde au concurat 82 de sportive,  Pfeifer Melany a ieșit învingătoare. Tot la această categorie au mai tras Kato Zsofia si Kiss Asztrid, iar la băieți Lazăr Ruben și Szekely Marco, nereușind să intre în primii 16.

La categoria de 14 ani, atât la fete, cât și la băieți spadasinii sătmăreni au câștigat locul III, este vorba de  Pallai Amarillisz, respectiv Macska Adam. Și la această categorie Pfeifer Melany s-a clasat pe loc foarte bun, locul 6, iar la băieți Ziman David a încheiat competiția pe locul 5, iar ceilalți doi participanți, Szilagyi Balazs și Oroian Alex s-au clasat pe locul 23, respectiv 25.

Macska Adam s-a clasat tot pe locul 3 și la categoria de 15 ani. La fete, Coste Teodora a pierdut la intrarea în primii opt, iar Nagy Csilla la intrarea în primii 16.  La categoria de 11 ani CS Satu Mare a avut o singură sportivă, Crăciun Maria care s-a clasat pe locul 17.

 

969 vizite
Distribuie pe