Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare s-a întors acasă cu toate cele trei puncte
Veronica Hodas  - Miercuri, 26 Martie 2014

Olimpia Satu Mare a disputat miercuri, în deplasare la Oradea, meciul etapei a XIX-a a Ligii a II-a la fotbal, în compania formației locale FC Bihor. Sătmărenii au învins echipa gazdă cu scorul de 1-0 și astfel, se află din nou pe poziția de play-off, mai exact pe poziția a 6-a cu 28 de puncte.

„Galben-albaștrii” au controlat întreg jocul. În minutul 19, Olimpia a înscris pe contraatac, dar golul a fost anulat pe motiv de offside. Din minutul 35 echipa gazdă a jucat în zece oameni și asta deoarece Haș a fost eliminat pentru cumulul de cartonașe galbene.  La pauză scorul a rămas neschimbat 0-0.

Nici în partea a doua a jocului, elevii antrenorilor Tiberiu Csik și Mircea Bolba nu s-au lăsat dominați, iar în minutul 61, Gavrilescu i-a centrat balonul lui Bălău, iar acesta din 5 metri a înscris golul care a adus Olimpiei cele trei puncte puse în joc.

Singura ocazie a gazdelor a fost în minutul 71 când Bic a încercat să restabilească egalitatea, dar Anca nu s-a lăsat păcălit. Deși sătmărenii au avut numeroase ocazii în acest mitan secund, tabela a indicat la final scorul de 0-1.

Este o bucurie mare că am câștigat și am acumulat cele trei puncte foarte importante. Fiecare punct a contat și va conta în continuare. Trebuie să apreciem fiecare punct și fiecare victorie. Putea să fie mai mare diferența de scor, să fie o victorie mai ușoară, însă important este că am câștigat”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Olimpia: Anca - Mureşan, C. Ene (46 Bujor), Bălău, C. Iuhas (cpt.) – Gavrilescu, R. Villand, Micaş, D. Muntean – Feier (81 Boștină), Lemac (77 Faur).

Olimpia Satu Mare primește sâmbătă,vizita formației CSM Râmnicu Vâlcea pentru a disputa meciul etapei a XX-a a Ligii a II-a la fotbal. Partida se va juca de la ora 11.00.

989 vizite
Distribuie pe