Locale Altele
Duminica, 19 Septembrie 2021
Dum, 19 Sept 2021
Patru medalii pentru judoka sătmăreni la turneul internațional
CSM Satu Mare  - Luni, 30 Iunie 2014

La sfârșitul săptămânii, la Split în Croația a avut loc turneul internațional de judo la care au participat sportivi din 14 țări.

Sportivii de la CSM Satu Mare s-au remarcat și de acestă dată prin performanțele deosebite și au reușit să obțină patru medalii: una de aur și trei de bronz. Așadar locul I la categoria 81 kg a fost obținut de Halas Marian, iar cele trei medalii de bronz au fost câștigate de Cristian Sereș (66 kg), Samel Lorand (100 kg) și Ovidiu Pop (+100 kg).

Din lotul sătmărenilor au mai făcut parte și Vasile și Florin Fușle care au concurat la categoria 81 kg, dar au pierdut la limită în primele tururi.

La acest turneu a participat și Florin Faur, sportiv legitimat la CS Unio. Aceasta a obținut medalia de bronz la categoria 90 kg.

Așadar, sportivii de la CSM Satu Mare își încheie prima perioadă competițională a anului cu un bilanț foarte bun. Pentru judoka urmează o perioadă de pregătire pentru competițiile din toamnă, prima competiție va fi campionatul balcanit de la începutul lunii septembrie.

810 vizite
Distribuie pe