Locale Altele
Miercuri, 19 Mai 2021
Mie, 19 Mai 2021
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Baschetbalistele își vor afla programul noului sezon
CSM Satu Mare  - Joi, 24 Iulie 2014

Programul pentru noul sezon al Ligii Naţionale de Baschet feminin şi masculin, plus programul Cupei României, va fi stabilit vineri la prânz la Oradea. Evenmentul va fi precedeat de o şedinţă a Biroului Federal al FR Baschet.

Liga Națională de Baschet Feminin a rămas tot cu 14 echipe după ce Olimpia București, echipă ce și a câștigat dreptul de promovare a renunțat din motive financiare să se înscrie în primul eșalon.

De remarcat că în această perioadă la Oradea și Timișoara se desfășoară Campionatul European –Divizia B la junioare până la 19 ani. De altfel, antrenorul CSM-ului, Petru Eleș este în această perioadă la Oradea la invitația FRB pentru a se ocupa de naționala Israelului și va fi prezent la tragerea la sorți de azi.

„La începutul lunii august vom anunța lotul cu care vom ataca sezonul viitor. Am vrut să continuăm proiectul început sezonul trecut de a avea cât mai multe localnice în lot și să dăm credit româncelor. Doar sub coș vom fi nevoiți să apelăm la straniere. Reunirea lotului se va face pe 1 septembrie”, spune președintele secției de baschet de la CSM, Florin Mureșan.

Campionatul și Cupa României cor debuta la finalul lunii septembrie.

737 vizite
Distribuie pe