Locale Altele
Sambata, 3 Decembrie 2022
Sam, 3 Dec 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
În meci amical: UnireaTarlungeni – Olimpia Satu Mare 1-1
Olimpia Satu Mare  - Duminica, 27 Iulie 2014

Olimpia a jucat sâmbătă, la prânz, un nou meci de pregătire, cu Unirea Tărlungeni. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, unicul gol al echipei noastre fiind marcat de Ciprian Brata în minutul 62, după o centrare venită de la Gavrilescu.

Unirea a deschis scorul în minutul 14 la o fază în care apărarea noastră s-a complicat inutil.

”Am încercat un nou sistem de joc. Joi s-a jucat 4-2-3-1, iar sâmbătă am încercat 4-1-4-1. Sunt mulțumit în mare parte de evoluția băieților și de modul de implicare în această perioadă de pregătire” - a spus principalul Cosmin Bodea.

Olimpia a început în formula: Anca-Trip-Munteanu, Bălău, Mureșan, Iuhas-Micaș-Gavrilescu, Bic, Laso,Neagu-Bujor. Au mai intrat: Paul, Schwarzkopf, Faur, Villand, Feier, Apostu, Brata.

Olimpia va mai juca în Poiana Brașov un meci de verificare miercuri sau joi. Apoi pe 1 august echipa va reveni la Satu Mare. ”Vom definitiva lotul pentru noul sezon după acest cantonament” - a amintit Bodea, care mai are programate amicale pe 9 august acasă cu FC Bihor și pe 13 și 16 august, urmează ca adversarii să fie anunțați la întoarcerea la Satu Mare. 

1015 vizite
Distribuie pe