Locale Altele
Duminica, 27 Noiembrie 2022
Dum, 27 Nov 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Dari Helga a obținut rezultate bune la competițiile de tenis de masă
Direcția de Cultură și Sport Carei  - Marti, 2 Septembrie 2014

În perioada 27-30 august 2014 a avut loc Concursul Național de tenis de masă al Ungariei la Statisztika (Budapesta), unde a participat și sportiva Dari Helga (12 ani) de la Clubul Elevilor TAPO Carei (posedând și cetățenia maghiară), fapt care i-a permis înscrierea în cadrul competiției.

Rezultatele obținute: - la juniori III (11-13 ani) - locul al III-lea - medaliată cu bronz, la cadeți (14-15 ani)- clasarea în sferturile de finală (învingând-o pe sportiva Drabant Anita -  locul I în Ungaria), fiind cea mai tânără competitoare dintre primele 8, la această categorie de vârstă.

În urma rezultatelor obținute, Clubul Statisztika Budapesta dorește să o transfere, iar Federația Maghiară de Tenis de Masă (MOATSZ) intenționează să o includă în lotul Ungariei pentru Campionatele Europene de anul viitor.

Clubul Statisztika a câștigat de 40 de ori campionatul Ungariei și de 25 de ori Cupa Campionilor Europeni, fiind cotat printre cele mai puternice cluburi de tenis de masă feminin din Europa.

De asemenea, Helga a mai participat și la Campionatul European de tenis de masă destinat minicadetelor care a avut loc în localitatea Schiltigheim-Strasbourg. Careianca a reușit să se claseze pe tabloul principal de 32.

Deplasarea sportivei și a antrenorului acesteia, dl. Podoba Mircea, a fost finanțată de către Consiliul Local Carei. Cei doi mulțumesc pe aceasta cale pentru sprijinul acordat.

1305 vizite
Distribuie pe