Locale Altele
Marti, 31 Ianuarie 2023
Marti, 31 Ian 2023
Maestrul Liviu Ghețe a trecut în lumea celor drepți
AJB Satu Mare  - Marti, 2 Septembrie 2014

Sportul sătmărean este în doliu și asta după ce, cel  mai titrat și longeviv antrenor, maestrul Liviu Ghețe s-a stins, luni, din viață la vârsta de 67 de ani.

Din păcate boala necruţătoare de care suferea a fost mai puternică şi l-a luat la ceruri pe cel ce a fost un antrenor şi un om deosebit, dedicat, devotat, iubitor al sportului cu mânuşa. Colegii şi prietenii au primit vestea cu o mare tristeţe în suflet, parcă nu le venea să creadă că un om ca maestrul Gheţe s-a stins prematur din viaţă.

Maestrul s-a născut la 12 decembrie 1947 în localitatea Giungi, iar pe 1 septembrie 2014 boala care l-a măcinat de ceva vreme l-a luat dintre noi.

O carieră de peste 50 de ani în box a avut cel care până mai ieri era antrenorul de la CS Voinţa. A antrenat generaţii de campioni, printre care îi amintim pe Vasile Tivadar, Mihai Ciorcaş, Gigi Câcău, Attila Vereş, Ioan Gavriş, Ioan Gherem Sorin Tătar şi mulţi alţii, care îi datorează foarte mult maestrului, care i-a format ca oameni şi apoi ca sportivi şi deplâng trecerea în nefiinţă a mentorului lor.

În cariera de antrenor are un palmares impresionant, peste 500 de medalii la campionate naţionale şi internaţionale, a fost cu siguranţă, cel mai titrat şi longeviv antrenor pe care l-a dat sportul sătmărean.

Înainte de toate a fost soţ, tată, bunic de excepţie, pe lângă box îşi găsea timp să petreacă şi alături de familie.

Cei care vor să îşi ia rămas bun de la maestru sunt aşteptaţi miercuri seară, la ora 18.00 la capela cimitirului de la Balta Blondă, înmormântarea urmând să aibă loc joi, la ora 14.00 la acelaşi cimitir.

Dumnezeu să-l odinească în pace!

1356 vizite
Distribuie pe