Locale Altele
Luni, 6 Decembrie 2021
Luni, 6 Dec 2021
Echipa națională de judo a obținut titlul de campionă balcanică
CSM Satu Mare  - Luni, 8 Septembrie 2014

Echipa de judo a României, având în componență sportivi de la CSM Satu Mare, a cucerit titlul balcanic la judo seniori.

Localitatea Trebinje (Bosnia-Hertegovina) a găzduit în perioada 5-7 septembrie Campionatele balcanice de judo la seniori. CSM Satu Mare a reușit să obțină în prima zi de concurs, la probele individuale, trei medalii de bronz. Este vorba despre Remus Lazea (categoria 66 kg), Marian Halas (categoria 81 kg) și Lorand Samel (categoria 100 kg).

În a doua zi a competiției au avut loc întrecerile pe echipe, fiecare țară din balcani și-a aliniat la start câte o reprezentativă la masculin și feminin. Dacă echipa feminină a României a reușit să câștige medalia de bronz, băieții s-au impus în fiecare meci câștigând medalia de aur.

De remarcat este faptul că în componența echipei țării noastre alcătuită din cinci categorii, în patru din ele au fost sportivi de la CSM Satu Mare. Este vorba despre: Remus Lazea (66kg), Eduard Nicolaescu (73kg), Marian Halas (81kg) și Cristian Bodârlău (90 kg).

În cadrul grupei, România a învins Turcia și Muntenegru cu 5 la 0. În semifinale echipa țării noastre a învins Bosnia cu 5 la 0, iar în finală au reușit să se impună în fața Serbiei cu 3 la 2.

Așadar performanța reușită este una excelentă atât în probele de la individual și mai ales în cele pe echipe deoarece în premieră, România câștigă titlul balcanic la judo masculin seniori.

919 vizite
Distribuie pe