Locale Altele
Luni, 15 Aprilie 2024
Luni, 15 Apr 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
CSM Satu Mare - CSM Bucuresti 41-35
Cristian Tudor  - Marti, 27 Ianuarie 2009

După evoluțiile mai puțin convingătoare de la turneul din Ungaria de la Mezokovesd, handbaliștii sătmăreni de la CSM au jucat marţi dimineața un nou amical, adeversari fiindu-le colegii din Divizia A, seria B, de la CSM București.


Chiar dacă nu i-au avut la dispoziție pe accidentații Teremi, Tomori, Olah Ianos, Mateș și Surducan, sătmărenii s-au impus fără probleme și-n plus antrenorii Palko și Istrate au putut încerca și câteva scheme noi.


După un început ezitant, 0-3 în minutul 3, gazdele și-au revenit rapid și până la pauză au reușit să mențină un avantaj constant de patru-cinci goluri.

S-a intrat la vestiare cu 21-17 în favoarea CSM-ului sătmărean, iar în partea secundă, deși ai noștri au redus turația motoarelor, diferența nu a scăzut pe tabelă decât în minutul 45, când oaspeții s-au apropiat la un gol, scor 31-30.


Până la final însă Birtalan și Ferenț au refăcut diferența de șase goluri și au adus din nou liniștea în vestiar. După acest succes și conducătorilor de la CSM pare a le fi revenit inima la loc, aceștia fiind ușor nemulțumiți de atitudinea unora dintre jucători în turneul de la Mezokovesd.


Iată marcatorii de la CSM Satu Mare: Birtalan si Ferenț câte 9 goluri, Ardelean și  Szepesi câte 6, Olah 4, Kopcsak 3, Varga si Savlovski câte două, iar în poartă au evoluat Cioroiu si Costea.

Vineri, handbalistii vor disputa, cu incepere de la ora 18.00, un nou amical la Fehergyarmat, iar sâmbătă vor juca  două meciuri de pregătire la Nyiregyhaza. La sfârșitul săptămânii viitoare, handbaliştii de la CSM vor mai participa la un alt turneu în Ungaria, la Miskolc.

Tags: handbal  csm  bucuresti  
1811 vizite
Distribuie pe