Locale Altele
Vineri, 19 August 2022
Vin, 19 Aug 2022
Olimpia Satu Mare a obținut prima victorie din acest sezon
Veronica Hodas  - Sambata, 20 Septembrie 2014

Olimpia Satu Mare a jucat sâmbătă, pe teren propriu, meciul etapei a IV-a a Ligii a II-a la fotbal, în compania formației Șoimii Pâncota, pe care a învins-o cu scorul de 3-1.


Partida de astăzi nu a fost una tocmai strălucită, dar rezultatul a fost în favoarea gazdelor. Nici bine nu a început prima repriză, că oaspeții au avut o ocazie de gol, în minutul 3 prin Monac, însă portarul sătmărenilor a respis. Au urmat apoi două ocazii pentru Olimpia, Laso și Bujor au încercat și ei să deschisă scorul, dar fără succes.
Într-un final, în minutul 29 Sălăjan a deschis scorul pentru Pâncota, Laso a înscris și el un gol la finalul primei reprize, dar a fost anulat pe motiv de offsaid, scorul la pauză a rămas 1-0.
Repriza a doua a adus victoria Olimpiei. Bujor a reușit să restabilească egalitatea în minutul 51, apoi șase minute mai târziu, echipa antrenată de Bodea a obținut un penalti pe care Iuhas l-a transformat în gol.


Antrenorul Olimpiei a făcut o schimbare inspirată în minutul 65. Noul intrat, Feier a înscris cel de-al treilea gol din foarfercă și astfel, scorul final al partidei a fost 3-1.

Meciul s-a disputat cu puțini suporteri în tribună, iar cele două galerii, Commando Oli și Sezione Ostile, revoltați de prestația jucătorilor și de schimbarea pe care Bodea a făcut-o în momentul în care l-a scos pe Laso din teren, au părăsit tribunele, unii cu scandal, iar alții au lăsat un banner pe care au lăsat scris mesajul „Felicitări…am plecat la bar”.

Pentru Olimpia Satu Mare au evoluat: Anca- Muntean, Bălău, Ioniță, Iuhas, Svarczkopf, Bic, Laso (61 Villand), Gavrilescu (45 Burlacu), Apostu (65 Feier), Bujor.

„Revin cu plăcere la Satu Mare, sunt niște oameni deosebiți aici. În ceea ce privește jocul vreau să vă spun că am aliniat un 11 cu mai puțină experiență. Acest lucru s-a văzut, cel puțin în repriza a doua, când primele două goluri l-em primit din cauza lipsei de experiență”, a declarat antrenorul secund al echipei Șoimii Pâncota și fost portar al Olimpiei Satu Mare în urmă cu zece ani, Cristian Irimia.


„Am luat gol din jumătate de ocazie, ratăm foarte mult. Eu am încercat, de când am venit aici, ca echipa să joace fotbal nu să bubuim mingea și să ajungem în fața porții prin construcție nu să dăm cu mingi lungi. Acesta e stilul meu, mie îmi place echipa când pasează și joacă fotbal, dar din păcate și astăzi trebuia să începem cu 1-0 pentru adversari”
, a declarat antrenorul Olimpiei, Comin Bodea.

 Olimpia Satu Mare va juca următoarea partidă duminică, în deplasare la Mioveni.

1520 vizite
Distribuie pe