Locale Altele
Luni, 5 Decembrie 2022
Luni, 5 Dec 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Grand Prix România- Concurs de talere, proba sporting
AS Transilvania Clay Shooting  - Vineri, 26 Septembrie 2014

AS Transilvania Clay Shooting în parteneriat cu Clubul de Tir Vânătoresc Luduș organizează în perioada 3 – 5 octombrie 2014, în Poligonul din localitatea Viile Satu Mare, jud.Satu Mare competiția Grand Prix România- Concurs de talere, proba sporting.

Fiind organizat de cele mai puternice cluburi din domeniu, acest eveniment, reprezintă cea mai titrată competiție de tir talere desfășurată anul acesta în România, sub egida Federației Internaționale de Tir cu Arme de Vânătoare (FITASC) și Federației Române de Tir Sportiv (FRTS).

Sponsorii competiției: Super Bet, Torday Hair Cosmetics, Viorel Zaharia – Consul General Gierra Leone în România, SC Linia Zetta Taurinni SRL.

Vom avea participanți din România, Ungaria, Ucraina, Polonia, Cehia, Slovacia Slovenia, Letonia și Lituania, iar arbitrajul va fi asigurat de șase arbitri din România și doi arbitri din Cipru.

În data de 3 octombrie va avea loc antrenamentul oficial, concursul propriu-zis desfășurându-se în zilele de 4 și 5 octombrie. Pe parcursul celor două zile, concursul se va desfășura în opt poligoane, iar trăgătorii vor fi împărțiți aleator în manșe de câte șase persoane, fiecare concurent urmând să tragă 100 de talere pe zi, care vor fi aruncate din mașini speciale marca Promatic, de tipul standard, midi, super mini, battue și rabbit.

Clasamente si premii acordate:

Categoria    - OPEN – deschisa tuturor participantilor – LOCUL I – 1.000 EURO

Vânători – deschisa vanatorilor care nu au mai tras in concursuri –

                           LOCUL I –  o arma de vanatoare        

Feminin – deschisa participantelor de sex feminin, indiferent de varsta

Veterani – deschisa sportivilor si vanatorilor nascuti inainte de 31.12.1958

Participantii vor primi de asemenea cupe si diplome.

Competiția se va finaliza cu o tombolă! Premiile acordate prin tragere la sorți vor consta în arme de vânătoare și pachete cosmetice oferite de sponsorii competiției.

Organizatorii acestui eveniment sunt  AS Transilvania Clay Shooting – Flaviu Radu și Clubul de Tir Vanatoresc Ludus – Florin Urcan.

 

1814 vizite
Distribuie pe