Locale Altele
Sambata, 18 Mai 2024
Sam, 18 Mai 2024
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Curs de formare profesională pentru instructor sportiv
DJST Satu Mare  - Miercuri, 1 Octombrie 2014

Centrul de Formare și Perfecționare a Antrenorilor în colaborare cu Centrul Român de Studii-Sportiv educaționale organizează în perioada 20 octombrie – 28 octombrie, cursul pentru ocupația de instructor sportiv.

Programul de formare profesională pentru instructor sportiv este un curs de specializare care se adresează persoanelor care practică sau au practicat sport de performanță, având ca finalitate dobândirea unor competențe și abilități specifice conform standardelor ocupaționale pentru specializarea de instructor sportiv.

Cursul este autorizat de Comisia Municipală din cadrul Agenției de Prestații Sociale – Autoritatea Națională pentru Calificări – Ministerul Muncii și Ministerul Educației și respectă standardul ocupațional în vigoare.

Se finalizează un examen de absolvire, care duce la obținerea unui certificat de competențe recunoscut pe piața muncii în România și UE.

Detalii legate de curs se găsesc pe siteul www.crrse.ro și pe siteul www.cnfpa.sna.ro la rubrica formare alți specialiști.

1626 vizite
Distribuie pe