Locale Altele
Marti, 25 Ianuarie 2022
Marti, 25 Ian 2022
LPS Satu Mare, calificată la turneul semifinal de volei junioare
Cristian Tudor  - Duminica, 8 Februarie 2009

La sala de sport a LPS de pe str. Ady Endre din Satu Mare s-a desfăşurat, de vineri până duminică, al doilea turneu de volei junioare I din cadrul “sferturilor” Campionatului Naţional.

Competiţia a fost câştigată fără drept de apel de echipa LPS Satu Mare, învingătoare categorică în fiecare meci disputat, fără a lăsa niciun set adversarelor.

De altfel, în urmă cu doar o săptămână, în primul turneu desfăşurat la Cluj, sătmărencele pregătite de Ovidiu Groza au câştigat în aceeaşi manieră toate partidele cu scorul de 3-0 la seturi.

 

Rezultatele de la Satu Mare:

 

Vineri

LPS Cluj - CSS Ştei                3-0

LPS Satu Mare - Unirea Cluj   3-0

 

Sâmbătă

CSS Unirea Cluj - CSS Ştei    1-3

LPS Satu Mare - LPS Cluj      3-0

 

Duminică

LPS Cluj - CSS Unirea Cluj    3-0

CSS Ştei - LPS Satu Mare      0-3

 

Jucătoarele de la LPS, pregătite de profesorul Ovidiu Groza, care au reuşit această frumoasă performanţă de a se califica la turneul semifinal, sunt Petra Sikos, Alina Şipoş, Paula Cosma, Lavinia Tătăran, Laura Sabău, Loredana Paşca, Emese Debreczeni, Angelica Podină, Raluca Rovas, Lavinia Petran, Patricia Hebe şi Nikoletta Pop, lot din care face parte si Andreea Sorian, care însă a fost indisponibilă după operaţia la genunchi şi va lipsi până în primăvară.

 

Conducerea LPS intenţionează să ceară Federaţiei Române de Volei să organizeze unul din turneele semifinale la Satu Mare, programate pentru 25-29 martie, cu trei serii a câte şase echipe, dintre care primele două din fiecare grupă vor ajunge la turneul final.

Tags: volei  junioare  campionat  
2667 vizite
Distribuie pe