Locale Altele
Marti, 5 Iulie 2022
Marti, 5 Iul 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Olimpia Satu Mare primește vizita liderului ACS Poli Timișoara
Veronica Hodas  - Marti, 17 Martie 2015

Olimpia Satu Mare va juca miercuri, de la ora 15.00, pe teren propriu, meciul etapei a 20-a a Ligii a II-a, seria B la fotbal, în compania liderului ACS Poli Timișoara.

Elevii antrenorului Tiberiu Csik vor avea de disputat un meci greu, dar având în vedere că se va juca pe teren propriu, vor face tot posibilul să obțină o victorie în fața propriilor suporteri.

Despre forța pe care o are Olimpia pe teren propriu știu toate adversarele, inclusiv cea de mâine.

Antrenorul timișorenilor, Dan Alexa, a declarat pentru Sport9.ro faptul că  „Ne aflăm în fața unui meci greu cu o echipă care nu a pierdut acasă. Dacă nu mă înșel au șase victorii și două egaluri. O echipă cu experiență, care își ia punctele de acasă. E antrenată de Tiberiu Csik, pe care îl apreciez, mi-a fost și coleg iar Satu Mare arată bine sub comanda lui. E bine așezată, o echipă cu experiență. Sălăgeanu, Bujor, Svarczkopf, Heil, Onicaș, Selagea, sunt jucători cu experiență și au jucători tineri care îmi plac, exemplu Bic. Au un joc agresiv acolo, știe ce vrea, ne va aștepta un meci greu. Din păcate nu s-a jucat cu Câmpina, chiar dacă au fost trei puncte noi ne doream să ne intrăm în ritm. Dar mergem la Satu Mare să facem un joc bun și să câștigăm”

Jucătorii sătmăreni așteaptă suporteri să vină într-un număr cât mai mare la stadion.

1022 vizite
Distribuie pe