Locale Altele
Luni, 5 Decembrie 2022
Luni, 5 Dec 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Rezultate remarcabile pentru judoka și popicarii sătmăreni
Veronica Hodas  - Luni, 20 Aprilie 2015

CSM Satu Mare și-a prezentat luni, în cadrul unei conferințe de presă, rezultatele obținute de judoka și popicarii sătmăreni la competițiile ce au avut loc la Iași la sfârșitul săptămânii trecute.

Judoka sătmăreni au participat sâmbătă și duminică la două competiții și anume: Cupa României și Campionatul Național de luptă la sol.

Sâmbătă, Cristian Bodârlău a reușit să cucerească titlul de campion la categoria 90 kg, iar Remus Lazea (66kg) și Marian Halas (81 kg) au obținut titlul de vicampioni și medalia de bronz la categoria 60 kg, respectiv 100 kg le-a revenit sportivilor Armando Lazea și Samel Lorand. Ovidiu Pop a ocupat locul V la +100 kg.

Nici duminică la Campionatul Național de luptă la sol, judoka de la CSM Satu Mare nu s-au lăsat mai prejos și astfel au obținut două titluri de campion național prin Cristian Bodârlău (+90kg) și Lazea Armando (+66 kg). Menționăm faptul că în finală, s-au întâlnit doi frați gemeni, este vorba de Lazea Armando și Lazea Remus, învingător a ieșit Armando, iar locul II a fost ocupat de fratele lui și locul III le-a revenit sportivilor Marian Halas și Samel Lorand.

Așadar sportivii de la secția de judo au obținut zece medalii la competițiile din week-end.

La conferință au luat parte și antrenorul de popici, Gheorghe Sabou și sportivul Marius Lucuț. Acesta din urmă a cucerit medalia de aur la finalele Campionatului Național Under 18, categoria sprint. Marius a doborât 558 de popice și este al treilea titlu național pe care îl obține.

Sportivul rămâne în lotul național care este compus din patru sportivi și va participa la Campionatul Mondial din Germania.

Pentru echipa CSM-ului de popice, urmează turneul final de la Târgu Mureș, la care vor participa 6 echipe.

1185 vizite
Distribuie pe