Locale Altele
Miercuri, 26 Ianuarie 2022
Mie, 26 Ian 2022
Noutăți la ediția a X-a a competiției cicliste Tour de Tur
Societatea Carpatină Ardeleană Satu Mare  - Joi, 14 Mai 2015

Societatea Carpatină Ardeleană – Satu Mare, organizează, sâmbătă, 23 mai,  a X-a ediție a competiției cicliste Tour de Tur.

Partenerii în organizarea concursului sunt Asociația Sportivă ProRacers și Asociația Multisalva.

Așa cum ne-au obișnuit organizatorii, competiția va avea loc indiferent de starea vremii. Concurenții de sex masculin (seniori și veterani) vor avea de pedalat 52 km, iar femeile și bărbații juniori 38 km. Traseele pot fi vizualizate și descărcate de pe pagina web a competiției: www.tourdetur.ro.

Pre-înscrierea la concurs se încheie în data de 21 mai ora 11. După această dată, concurenții se mai pot înscrie la fața locului, adică la Mujdeni, în ziua concursului între orele 8:00 și 9:30.

 „Cu ocazia ediției jubiliare a competiție dorim să oferim câteva noutăți concurenților și vizitatorilor. Modificările în competiția nu schimbă imaginea obișnuită a evenimentului, dar va aduce mai mult profesionalism și mai multă culoare”, a declarat Tamás Sike, organizatorul principal al Tour de Tur.

O noutate tehnică importantă de menționat este faptul că cronometrarea concursului se va realiza cu un sistem cu chip-uri. Astfel, timpurile de parcurgere a traseului vor fi aflate cu mult mai mare precizie.

O noutate în programul evenimentului este un nou tip de concurs: TdT Lake Race, care va fi o competiție de tip circuit în jurul lacului de la Mujdeni, destinat unor echipe de patru persoane. Regulamentul concursului și informații legate de înscriere pot fi găsite tot pe pagina web www.tourdetur.ro.

O altă curiozitate este concursul de fotografii Face of TdT. Acesta constă în competiția unor autoportrete (selfie) realizate de concurenți în timpul concursului. Câștigătorii vor fi cei care adună cele mai multe like-uri. Regulile și premiile vor fi comunicate la fața locului.

939 vizite
Distribuie pe