Locale Altele
Luni, 6 Decembrie 2021
Luni, 6 Dec 2021
Echipa de juniori C a Olimpiei, în primele opt echipe din țară
Dacian Nastai   - Duminica, 7 Iunie 2015

O nouă performanță pentru centrul de copii și juniori de la Olimpia Satu Mare. Echipa pregătită de Paul Mihai, campioana județului la juniori C, a câștigat faza zonală desfășurată la Cluj.

Vineri, în jocul de deschidere, „galben-albaștrii” au trecut cu 3-1 de Sportul Șimleu prin golurile marcate de Răzvan Pop (2) și Vasalie Alin, jucător care este cu noi ani mai mic decât restul colegilor.

Sâmbătă, în ultimul joc al grupei A, juniori C ai Olimpiei au avut nevoie de o victorie pentru a câștiga grupa. Olimpia i-a învins pe adversarii de la LPS Bistrița prin Varga Mate, golul lui a trimis echipa în finală.

Finala s-a disputat duminică dimineață când juniorii Olimpiei au jucat împotriva formației Sporting Recea pe care i-a învins cu scorul de 2-1. Marcatorii golurilor au fost Mate Varga și Botond Lazin.

„Sunt foarte bucuros că după rezultatele pe care le-am obținut cu Atletic Satu Mare la nivel de juniori C, B, și A, am reușit o nouă calificare în primele opt din țară. Acești copii au demonstrat că și generația 2000 este una competitivă și așa cum există jucători cu reale calități la alte generații și noi vom alimenta prima echipă cu jucători de calitate. În lot, pe lângă jucători născuți în anul 2000, am avut și jucători născuți în 2001 și un jucător de excepție din 2002, Vasalie Alin. Sper să obținem turneul semifinal la Satu Mare unde doresc să ne batem pentru o finală pe țară”, a declarat antrenorul Paul Mihai

Lotul a fost format din Marius Bora, Alex Boroș, George Botoș, Alex Brodia, Flaviu Cadar, Nicolae David, Radu Hotca, Casian Kerezsi, Zoltan Koteles, Botond Lazin, David Nyikora, Erik Pircsuk, Răzvan Pop, Raul Stoica, Ștefan Stuleanec, Adam Szilagyi, Kevin Tamas, Mate Varga, Alin Vasile, Luca Tincău, Roger Kecskes și Martin Jakab.

Turneul semifinal se va desfășura în perioada 13-17 iunie.

 

 

 

1535 vizite
Distribuie pe