Locale Altele
Joi, 19 Mai 2022
Joi, 19 Mai 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mountain Bike Maraton, în 4 iulie la Baia Mare
MTB Maraton Team  - Joi, 25 Iunie 2015

În 4 iulie, la ora 10.00, trebuie să fii prezent în Centrul Vechi Baia Mare - în Piața Millennium - unde se va da startul celui mai longeviv concurs de mountain bike din țară și, cu siguranță, a celui mai spectaculos.

Ediția a 9-a a MTB MARATON Baia Mare este de neratat, pentru că va fi una cu totul specială atât pentru concurenți, cât și pentru susținătorii acestora.

Cel mai important eveniment sportiv al verii din Baia Mare va alinia la start participanți din Maramureș și din restul țării.

Deja 200 de cicliști amatori și profesioniști s-au înscris în competiție, care în acest an se desfășoară pe un traseu care va pune la încercare îndemânarea participanților, dar le va oferi și adrenalina de care au nevoie.

Ediția 2015 a MTB MARATON Baia Mare va fi o provocare pentru concurenți. Traseul scurt de 30 de kilometri are o diferenţă de nivel de 1.042 m, iar cel lung de 68 km, de 2.258 m. Pe ambele se va parcurge și Route 66, porțiune cunoscută pentru dificultate de către cicliștii băimăreni.

Pentru a-i încuraja și pe cei mici sau mai puțin experimentați să persevereze în acest sport, se va organiza și Family Tour. Pe acest traseu, cu o diferență de nivel de 182 m, se pot înscrie copii între 8 și 13 ani.

Pe durata concursului, băimărenii sunt invitați în Piața Millennium, unde vor fi demonstrații de zumba, kangoo, spinning, dans, animație, dar și o mulțime de surprize care vor face ziua și mai plăcută. Va fi un eveniment deosebit dedicat întregii comunități băimărene, nu doar pasionaților de ciclism.

Înscrierile se pot face online, pe site-ul www.mtbmaratonbaiamare.ro  și la Magazinul Boneshaker (str. Valea Roşie, nr. 13, Baia Mare), respectiv Magazinul Alaska (str. George Coșbuc, nr. 2/1, Baia Mare). 

1161 vizite
Distribuie pe