Locale Altele
Sambata, 3 Decembrie 2022
Sam, 3 Dec 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sportivii careieni au participat la CN de Tenis „Paleta de Argint”
Direcția de Cultură și Sport Carei   - Miercuri, 1 Iulie 2015

În perioada 25-28 iunie 2015 a avut loc Concursul Național de Tenis de masă „Paleta de Argint a României" la categoria 8-10 ani fete și băieți, proba de echipe și individual.

La această competiție au participat și Clubul Copiilor -TAPO Carei cu o echipă de fete formată din: Reitler Eliza, Rad Ayana, Comiati Alexandra și Czier Anita. La băieți a fost înscris Costea Răzvan doar la proba de simplu.

Echipa de fete a obținut locul 7 din 30 de echipe cu urmatoarele rezultate: 4-3 cu CSM Buzău, 2-4 cu CSS Craiova, 4-0 cu CSM Cluj, 4-2 cu CSM Moinești, 4-1 cu LPS Slatina, 3-4 cu Constanța,1-4 cu CSM Buzău și 4-3 cu Dunărea Giurgiu. La individual Reitler Eliza și Rad Ayana trecând de grupele de calificare de pe primul loc sau calificat pe tabloul principal de 64 unde au trecut de primul tur obținând calificarea în 32 unde au fost învinse de favoritele 1 și 3 ale competiției.

Sportivul Careian Szilagyi Paul, legitimat la CSS Od. Secuiesc a obținut medalia de bronz, atât la proba de echipe, cât și la individual.

Antrenorul Mircea Podobă și instructorul Bottyan Géza multumesc pentru contribuția financiară a părinților la acest concurs.          

1289 vizite
Distribuie pe