Locale Altele
Marti, 28 Noiembrie 2023
Marti, 28 Nov 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Crosul Viilor Satu Mare XCO ajunge la ediția a II-a
CS Pro Racers Satu Mare  - Luni, 31 August 2015

Crosul Viilor este primul eveniment de gen XCO din Satu Mare destinat cicliștilor pasionați de MTB, începători și experimentați.

Evenimentul va avea loc în comuna Viile Satu Mare, la intrarea în pădurea ce se afla pe direcția Medișa, pe partea dreaptă. În cadrul evenimentului care se va desfășura în data de 5 septembrie, vor avea loc doua concursuri:

Family Race:

Este destinat celor care doresc  să participle împreună cu copii la un concurs pe un traseu foarte ușor pe drumul forestier din vecinatatea evenimentului. Traseul are aproximativ 3 km și trebuie parcurs de două sau trei ori. După concurs, participanții au ocazia să suțină participanții la etapa XCO Race a evenimentului. La Family Race se pot înscrie echipe formate din cel putin unul din părinți și un copil cu vârsta cuprinsă între 5 și 13 ani.

XCO Race:

Lungimea traseului este de aproximativ 4 km, este de dificultate medie și conține câteva porțiuni tehnice. Traseul trebuie parcurs de 3-6 ori, în funcție de categorie, numărul de ture se va anunța înaintea concursului pentru fiecare categorie. Intenția organizatorilor este de a populariza și acest tip de concursuri  în rândul riderilor din Județul Satu Mare și nu numai.  La acest concurs se vor putea înscrie participanti cu varsta minima de 14 ani.

Participantii care nu au împlinit 18 ani pot participa doar cu acordul scris al parintilor. Anul acesta vom avea mai multi participanti din alte judete, recomandam evenimentul si pentru cei care nu participa, dar vor sa vada ce inseamna aceasta disciplina a ciclismului montan.

Program:

8.30-9.45 – Înscrieri – Preluări pachete de start

10.00 – START Family Race

10.15 – START XCO Race – I  categoriile: masculin – 14-18, 40+ si feminin – toate

12.00 – START XCO Race – II  categoriile: masculin – 19-29, 30-39

15.00 – PREMIERE

Premii:

Premiile oferite vor fi in bani, diplome si vouchere oferite de sponsorii si partenerii evenimentului si de catre CS Pro Racers.

 Inscrieri:

Inscrierile se pot face online sau la partenerii nostrii, pana la data de 02 septembrie 2015, sau la fata locului in ziua concursului. Partenerii nostrii din Satu Mare la care se pot face inscrieri sunt : Hotel - Restaurant Poesis - inscrierile se pot face la receptia hotelului si magazinul de biciclete Louis Bike de pe Str. Avram Iancu.

 Taxa de inscriere pentru categoriile participante la XCO Race

– 30 RON – pana la 21 August 2015

– 40 RON in intervalul: 22 August 2015 – 02 Septembrie 2015

– 50 RON la fața locului 

Taxa de inscriere la FAMILY Race

– 20 RON – pana la 02 Septembrie 2015

– 30 RON la fața locului

Tombola: Toti participantii la XCO Race participa automat, dupa premiere la tombola cu premii in valoare de 600 lei oferite de magazinul de biciclete www.alienbike.ro  din Zalau.

Pentru mai multe informatii legate de eveniment, premii  si regulamentul concursului va rugam sa urmariti pagina noastra web: www.proracers.ro si pe Facebook:  www.facebook.com/proracerssatumare

Despre CS Pro Racers Satu Mare :

Cs Pro Racers Satu Mare a luat fiinta din pasiunea pe care o avem pentru ciclism si sport in general. Scopul nostru este promovarea sporturilor  pentru care clubul este avizat din partea Ministerului Tineretului si Sporturilor. Dintre acestea amintim: ciclismul, atletismul, kaiac-canoe, alpinism si escalada, triathlon, baschet, natatie…

Pentru indeplinirea obiectivelor noastre ne propunem organizarea de evenimente sportive, selectarea si pregatirea tinerilor pasionati de sport si sprijinirea sportivilor nostri pentru a obtine cele mai bune rezultate.

1391 vizite
Distribuie pe