Locale Altele
Miercuri, 26 Ianuarie 2022
Mie, 26 Ian 2022
Ovidiu Domide și Daniel Nistor concurează la CN de Rally Raid
CNRR  - Luni, 21 Septembrie 2015

Marți, 22 septembrie, se dă startul celei mai importante etape din Campionatul Național de Rally Raid, o cursă maraton de patru zile în care echipajele vor parcuge 1135 de km.

Participanții vor porni din inima Brașovului, iar finish-ul va avea loc pe malul mării, la Mangalia. Până acum și-au anunțat prezența echipaje din Italia, Israel, Bulgaria, Rusia, dar și din mai multe județe ale României.

Traseul din cadrul celei mai importante etape a Campionatului Național de Rally Raid a fost conceput în așa fel încât participanții să poată admira și frumusețea locurilor, dar mai ales pentru a scoate în evidența îndemânarea și pregătirea piloților și a copiloților.

Evenimentul organizat de A.S. Clubul Trans Carpatic Brașov în colaborare cu Federația Română de Automobilism Sportiv va alinia la start marți, în jurul orei 14.00, cele peste 33 de echipaje participante pentru a parcurge prima probă specială în zona șoselei de centură a Brașovului.

În 23 septembrie, competiția continuă cu o buclă în judeţul Braşov, cu o lungime de aproximativ 300 km, ce însumează trei probe speciale. Ziua următoare, caravana Raliului va pleca din Braşov, în direcţia Oneşti. După Oneşti, va urma o probă specială, care va traversa Carpaţii, spre Panciu şi Focşani. Ultima probă va fi Brăilă – Vama Veche, apoi o etapă de legătură 2 Mai – Mangalia- Neptun unde va avea loc festivitatea de premiere.

Printre cei mai de temut participanți se numără și echipajul sătmărean format din pilotul Ovidiu Domide și Daniel Nistor, cei care au cucerit deja de trei ori locul I la edițiile precedente ale Transcarpaticului, dar și Trofeul “Paul Badea” pus la bătaie în prima etapa a ediției 2015 a Campionatului Național de Rally Raid ce s-a desfășurat în luna mai în județul Satu Mare.

Tot printre oaspeții de seama a Transcarpaticului se numără și vedeta Roxana Ciuhulescu care, de data aceasta, va concura ca și copilot alături de Marco Tempestini, pilot de raliuri și manager al echipei Napoca Rally Academy.

 

1294 vizite
Distribuie pe