Locale Altele
Marti, 3 Octombrie 2023
Marti, 3 Oct 2023
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Se mai întâmplă. Olimpia Satu Mare a pierdut acasă cu Mioveni.
Veronica Hodas  - Sambata, 10 Octombrie 2015

Olimpia Satu Mare a disputat sâmbătă, meciul etapei a VIII-a a Ligii a II-a, Seria 2, la fotbal, în compania formației CS Mioveni, în fața căreia a pierdut cu scorul de 1-0.


Ambele echipe s-au luptat astăzi ca să obțină cele trei puncte puse în joc. După o primă repriză echilibrată care s-a încheiat la egalitate, scor 0-0, a urmat a doua repriză în care oaspeții au fost foarte aproape să deschidă scorul încă primele minute când Năstăsie a șutat de două ori puțin pe lângă poartă.


A fost rândul „galben-albaștrilor” să atace poartă lui Popescu, iar în minutul 60, Faur l-a văzut bine pe Boștină în careu, i-a centrat balonul, dar acesta a trimis cu capul puțin pe lângă poartă. Câteva minute mai târziu, Faur șutează la poartă, însă Popescu a apărat balonul.


După mai multe încercări ale jucătorilor și momente în care arbitrul a văzut un henț care sigur nu a fost și în care nu a văzut câteva faulturi ale oaspeților...a urmat golul care le-a adus victoria celor de la Mioveni. Minutul 85, a fost minutul „groaznic”, în care Eduard Stoica i-a centrat foarte bine lui Buhăescu care a preluat cu capul și a înscris singurul gol al partidei.


Elevii lui Tibi Csik au muncit mult, dar se pare că astăzi norocul nu a fost tocmai de partea lor.


Olimpia Satu Mare: Băican-Takacs, Tătaru, Heil, Iuhas, Ciul, Villand (79 Selagea), Rus, Lukacs (68 Bura), Boștină, Faur (85 Roatiș).


CS Mioveni: Popescu, Ali, E. Stoica, Ayza, Toriste, Mirzeanu, Năstăsie (87 Biceanu), Tirică (81 Neacșu), Gălan, Nilă (64 Buhăescu), B. Stoica.

„Atunci când echipa nu merge, cel care trebuie să plătească este antrenorul. E clar că lucrurile nu au mers așa cum ne-am dorit până în acest moment. Am venit după un moment greu în care am pierdut. Știam că astăzi întâlnim o echipă bună, o echipă agresivă care a acumulat niște puncte importante în clasament până în acest moment, dar băieții au muncit și și-au dorit foarte mult victoria de astăzi și au obținut-o chiar dacă a fost la final. Cred că victoria este absolut meritată, cred că am controlat în totalitate jocul de la începutul meciului până spre final, cu excepția a 10-15 minute în repriza a doua când au avut și ei două ocazii destul de mari. În rest am dominat, am avut câteva ocazii foarte mari de a marca, din păcate n-am reușit mai devreme. Mă bucur pentru băieți pentru că sper că odată cu acestă victorie au depășit această perioadă mai puțin bună”, a declart antrenorul formației CS Mioveni, Claudiu Niculescu.

„Îmi pare foarte rău pentru băieții care au depus totuși un efort considerabil nu numai astăzi, și în meciul de la Cluj și în meciul cu Mediaș. Așa cum am pierdut puteam să și câștigăm sau să scoatem măcar un punct din meciul de astăzi. Dar asta e fotbalul, am avut noi două ocazii cu capul, iar ei la o fază au dat cu capul gol. O greșeală... și din păcate munca noastră nu a avut rezultate. Măcar un egal meritam după efortul depus. Mergem mai departe. O să recuperăm la Pâncota, mergem la Vâlcea și iar ajungem la plus. Se pierde, se câștigă. Odată sus, odată jos.”, a spus antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.


Pentru Olimpia urmează două deplasări, prima va fi la Pâncota, iar a doua la Râmnicu Vâlcea.

1472 vizite
Distribuie pe