Locale Altele
Sambata, 29 Ianuarie 2022
Sam, 29 Ian 2022
Ovidiu Domide și Daniel Nistor, la CN de Rally Raid de la Timișoara
C.N.R.R  - Joi, 5 Noiembrie 2015

În acest sfârșit de săptămână echipajul sătmărean Dr.Nissan Rally Team format din pilotul Ovidiu Domide și copilotul Daniel Nistor se luptă pentru cucerirea trofeului “Corneliu Tit” pus la bătaie în cadrul celei de a III-a etape a Campionatului Național de Rally Raid.

Reparația lui Isabelle a fost o adevarată provocare după participarea la Trans Carpatic Rally Raid care a produs avarii majore consacratului monstru pe patru roti, Nissan Patrol-ul lui Domide. Emoțiile sunt și mai mari pentru cei doi satmareni mai ales pentru faptul că nu au apucat sa testeze masina înainte de cursa.

„A fost foarte greu să refacem mașina într-un timp așa scurt, dar cu ajutorul băieților din service am reușit să terminăm în timp util. Sunt puțin stresat pentru că nu am reușit să testăm masina, ea suferind niște modificări la partea de suspensie, transmisie și motor.”, a declarat Ovidiu Domide, pilotul echipajului Dr. Nissan Rally Team.

Cu un rezervor de peste 300 de litri, un consum de 80 de litri/ suta de kilometrii şi motor de 300 de CP, maşina este pregătită pentru competiţia ce se va desfăşura pe teren accidentat ce insumeaza 300 de km de drumuri agricole de exploatare, drumuri forestiere și drumuri comunale.

Competiția automobilistica ce se va desfășura în perioada 6 – 7 noiembrie are un traseu bine pus la punct  menit sa scoata in evidenta indemanarea si pregatirea echipajelor participante.

Zonele cu acces facil pentru publicul spectator, din care se pot urmarii concurentii pe probele speciale, sunt situate vineri 06.11.2015 între orele 12.00 – 16.00 in localitatea Ianova la iesirea inspre Bencecul de sus si la iesirea inspre lacul de acumulare, iar sambata 07.11.2015 intre orele 09,30 – 18,00 la Herghelia Herneacova.

În cadrul festivitatii de premiere va avea loc lansarea cartii ”Automobilismul sportiv din Romania 1969 – 2014” scrisa de regretatul Maestru al sportului in automobilism, Corneliu Tit.

Evenimentul destinat iubitorilor de sport pe patru roti se organizeaza sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv (FRAS) in parteneriat cu Clubul Sportiv SPEED RACING si A-CAR Romania Filiala Timis.

1520 vizite
Distribuie pe