Locale Altele
Joi, 6 Mai 2021
Joi, 6 Mai 2021
Expertul departamentului sportiv COSR a vizitat sala de box Voința
Veronica Hodas  - Luni, 9 Noiembrie 2015

În orașul Satu Mare se dorește aducerea unui centru olimpic de box. De aceea, expertul departamentului sportiv din cadrul Comitetului Olimpic și Sportiv Român (COSR), Florin Gurbănescu a efectuat luni, o vizită preliminară la sala de box Voința.

La sala de box s-a organizat și o conferință de presă la care au participat președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, viceprimarul Radu Roca, președintele Asociației Județene de Box, Ioan Gavriș, președintele CS Voința, Ioan Ghere, secretarul general AJB, Florin Mulcuțan, directorul DJST, Virgil Dragoș și antrenorii Toader Vârlan și Mihai Stan.

Florin Gurbănescu a menționat că baza sportivă e dotată cu tot ce trebuie, iar lucrurile merg într-o direcție bună.  Vizita mea are ca scop disponibilitatea oraşului de a susţine pregătirea juniorilor la box. E necesară o analiză a spaţiilor unde aceştia se pregătesc, învaţă, sunt cazaţi şi mănâncă şi o discuţie cu toţi factorii implicaţi. Ceea ce am văzut până acum e un lucru îmbucurător. Am stat de vorbă cu directorul LPS pentru şcolarizare. Mă aflu în plină vizită, baza e dotată cu tot ce trebuie, am convingerea că lucrurile merg într-o direcţie bună. Din păcate eu doar constat, nu pot să iau o decizie, doar Comitetul Executiv al COSR”.

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef a declarat că se alătură acestui demers și că va susține acest proiect. „Sunt optimist că putem aduce acest centru la Satu Mare. Ne alăturăm acestui demers şi susţinem acest aspect”.

În acest proiect se va implica și Primăria Satu Mare, iar DJST Satu Mare va asigura locurile de cazare la Centrul de Agrement, plus alte facilități.

Dacă decizia va fi favorabilă, acest centru nu poate activa mai repede de ianuarie 2016.

859 vizite
Distribuie pe