Locale Altele
Sambata, 8 Mai 2021
Sam, 8 Mai 2021
Olimpia a zdrobit FC Bihor la Oradea
Veronica Hodas  - Sambata, 21 Noiembrie 2015

Olimpia Satu Mare a zdrobit sâmbătă formația FC Bihor cu 5-0, în al doilea meci din returul campionatului Ligii a II-a, Seria 2 la fotbal. Partida s-a disputat pe stadionul Iuliu Bodola din Oradea.

Se pare că Olimpia a dominat întreaga partidă de la un capăt la celălalt, iar în prima parte a partidei a înscris trei goluri. Primul a fost înscris de Muntean în minutul 14 când a trimis balonul în colțul lung al porții lui Kiralyi printr-un șut de la 20 de metri. Cinci minute mai târziu, Sălăgeanu a înscris și cel de-al doilea gol.

Parcă în această partidă „galben-albaștrii” nu au avut adversari, bihorenii au fost în teren doar fizic. Înainte de pauză, jucătorul bihorean, Magda, a făcut henț în careu, iar penalty-ul a fost transformat de Takacs care a stabilit scorul la pauză, 3-0.

În mitanul secund au urmat câteva schimbări la ambele echipe, după care Bihorul a încasat și cel de-al patrulea gol, hai să zicem adevărul, euro-gol. Căpitanul Iuhas a șutat senzațional de la 30 metri de poartă și astfel l-a învins pe Kiraly cu un euro-gol.

Nici după acest gol, gazdele nu au luptat pentru a înscrie și ei cel puțin odată. Nu-i nimic, că Sălăgeanu a avut „poftă” să mai înscrie un gol, ceea ce s-a și întâmplat în minutul 83, cu un șut centrare de pe stânga.

„Bihorul este o echipă care în ultima perioadă a avut mari probleme. Dar până la urmă, băieții s-au luptat și au obținut victoria și îi felicit. Sper să continuăm așa și pe mai departe în următoarele trei partide pe care le vom mai juca în acest an”, a declarat antrenorul Olimpiei, Tiberiu Csik.

Tabela a indicat la final scorul de 5-0 în favoarea sătmărenilor care se întorc acasă cu 3 puncte și cu o victorie frumoasă.

Olimpia Satu Mare: Băican – Ciul, Mureşan, Heil, Iuhas (C) – D. Lukacs, Villand (62 R. Rus), Takacs, Sălăgeanu, Muntean (65 Bura), Boștină.

Olimpia Satu Mare va disputa următorul meci, miercuri, 25 noiembrie, pe teren propriu, în compania formației Chindia Târgoviște.

874 vizite
Distribuie pe