Locale Altele
Sambata, 4 Februarie 2023
Sam, 4 Feb 2023
Returul ligii a 4-a, amânat din nou
Cristian Tudor  - Marti, 17 Martie 2009

Prognoza meteo pentru sfârşitul acestei săptămâni le-a dat peste cap planurile oficialilor de la Asociaţia Judeţeană de Fotbal.

Chiar dacă au anunțat la ședința de sâmbătă de la Casa Schwab că returul Ligii a 4-a va începe în 21-22 martie, conducătorii fotbalului județean au decis marţi că din cauza răcirii vremii și, mai ales, a stării proaste a terenurilor, prima etapă a sezonului de primăvară va fi reprogramată.

„Vom începe returul Ligii a 4-a pe 28-29 martie și vom avea două intermediare în mai, când nu vom mai avea probleme cu vremea”, spune vicepreședintele Cornel Ziman, care a mai adăugat că sunt o serie de terenuri impracticabile în Liga a 4-a și că nu are rost ca juniorii să fie băgați în noroaie și să riște să se îmbolnăvească în această perioadă.

Mihovici a ajuns la Olimpia ...Căuaş

Fostul atacant al Olimpiei, Vasilică Mihovici s-a transferat la ...Olimpia, dar nu Satu Mare, ci Căuaș. Acesta a fost convins de antrenorul Marius Maier să evolueze în returul Ligii a 4-a în echipa comunei care ocupă poziția a doua în seria B și va juca chiar în prima etapă la Carei derby-ul cu Victoria.

           

Tot pentru Olimpia Căuaș au mai semnat în această iarnă Claudiu Cosma de la Micula, Robert Pereș din Sanislău și Kovari de la Vetiș.


„Avem un lot experimentat, cu jucători care au activat în ligi superioare. La noi îi puteți vedea la lucru pe Teger, Mucenica, Fodor, Covaci, Varga sau Beres. Avem probleme doar la nivelul juniorilor. Jucăm de plăcere și, sincer, nu avem ca obiectiv câștigarea seriei. Dar ne dorim să câștigăm toate partidele din retur”, ne-a spus antrenorul Maier, care recunoaște că nu s-ar fi descurcat la echipă fără ajutorul primăriei și al consilierilor locali din Căuaș.

 

De altfel, Olimpia Căuaș a efectuat în februarie și un cantonament de șapte zile la Băile Felix, iar acum jucătorii așteaptă cu încredere derby-ul de la Carei .

Tags: liga 4  fotbal  retur  
2338 vizite
Distribuie pe