Locale Altele
Sambata, 3 Decembrie 2022
Sam, 3 Dec 2022
LocaleSportLocalInternInternaţionalAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmăreanul Vlad Sabău, cel mai bun la popice în Serbia
Cristian Tudor  - Marti, 17 Martie 2009

Sâmbătă şi duminică, la Novi Sad, pe arena de 8 piste “Vojvodina”, naţionalele de popice ale Serbiei şi României au efectuat meciuri de pregătire la cadeţi/cadete şi seniori/senioare, în perspectiva Campionatelor Mondiale din luna mai, care vor avea loc în localitatea Dettenheim din Germania.

Au fost partide duble pentru fiecare categorie în parte, în prima zi gazdele impunându-se la cadeţi şi cadete, iar oaspeţii din România la seniori şi senioare. Duminică a fost rândul cadeţilor români să câştige, atât la fete cât şi la băieţi, în vreme ce la seniori şi senioare s-au impus gazdele.

 

Din lotul de popice cadeţi al României, cel mai valoros s-a dovedit a fi Vlad Sabău, de la CS UNIO, care a obţinut cel mai bun punctaj în ambele meciuri, 555 p.d. în prima partidă şi 569 p.d. în meciul de duminică, câştigat de tricolori la 59 de “beţe”.

Sportivul sătmărean, pregătit la CS UNIO de tatăl său, Gheorghe Sabău, se anunţă a fi jucător de bază al naţionalei de cadeţi, fapt demonstrat şi în etapele din “Cupa Tineretului”.

Tags: popice  vlad  sabau  serbia  
1981 vizite
Distribuie pe